<$BlogRSDUrl$>

Monday, April 05, 2004

be aqui ve la segona historia d'avui. la isolda m'ha trucat i es veu que no s'entera de com entrar al blog, esperem que a hores d'ara ja ho hagi entes tot, sino doncs que hi farem. Iso que no t'enteres carinyo!!!!!

Avui ha estat un dia una mica liat, perque a part de la feina que tenia n'hem generat mes el que acaba de complicar la setmana una mica mes, pero fa que sigui una mica mes entretingut tot plegat. Prou de feina.
Aquests dies he estat escoltant unes quantes cançons del nou disc d'Estopa i la veritat es que no estan malament, ja se que Estopa ehjj Essstopahh (pronunciat rollo xarneguillo), pero es divertit i aqui no tenen ni idea de qui son el que afageix un plus de personalitat al duet de Corneja (Cornella pero en catanyol). En el camp musical cal esmentar un nou grup que he descobert per aqui son els Ambulance Ltd, altament recomanats per la penya que li agrada estar una mica per endavant de la resta, ja els anomenen els nous Strokes despres del fiasco de l'ultim album del quartet de NYC. Be, jo els recomano a tothom, a mes dels Jet (d'Australia). parlant de musica ultimament m'he estat culturitzant amb la musica mexicana, tot escoltant una radio station anomenda K-Love, ara han canviat el nom i es diuen Viva (res a veure amb el VIVA alemany), pero la musica es de pelicula, des de Chayanne, passant per Patricia Manterola, i Pau(lina) Rubio, fins a Jaguares (busque-los al Kazaa o WinMx, son realment interessants), els locutors tenen tela tambe, n'hi han un que es diu el Vampiro, us podeu imaginar perque?? Jo no vull ni pensar-hi (podriem situar-lo en una canço dels Estopa en un bar de Tijuana beven mezcal amb cuc!!). Alguna alra cosa interessant per a les noies de can Perdal pot ser Christian Rubio (tela!!), Ricky Martin o Marc Anthony.
Be, per avui ja n'hi ha prou, ara son les 17.30 i ja es hora de pirar cap a comprar. Dema us explicare el que he comprat al Whole Foods, botiga cara on les hi hagi, pero de qualitatinsuperable, sobretot per les papayes que hi ha, pero aixo ja es una altra historia, dema al mati l'explico, si me'n recordo.

Jordi

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?