<$BlogRSDUrl$>

Wednesday, April 07, 2004

Bon dia a tothom!!! Good Morning La Jolla!! (aixo s'ha de pronunciar com Good Morning Vietnam, ja sabeu)
De moment el dia promet, nomes d'arribar ja he enviat tres correus electronics a la Marta per tal d'arreglar el tema de les invitacions a aprticipar en el mes gran dels bolgs mai publicats a la xarxa, aquest. Crec que aquestes invitacions porten mes problemes que les del casament, que ja es dir.
Ultimament he rebut mes interes sobre el tema de la rata i el cererbro partio (quien me va tapar cuando hace frio, quien me va a curar el "cerebro" partio, ... modified from A Sanz). De moment no hi ha massa a explicar, nomes que la pobra rata en questio tenia un comportament molt diferent de la resta de rossegadors que tinc per aqui. La bestia aquesta quan l'agafaves per la cua, enlloc de voler anar cap a la seva gabia estirant les potes cap avall, el que feia era arronsar les potes del darrera cap a la seva panxa, era una mica fastigos (si voleu entro en detalls), a mes la cua (la de veritat, s'enten), sempre la tenia tirada cap a un costat, i no en posicio relaxada i recta com les altres, crec que aquesta ultima part pot portar lloc a un malentes ja que smbla mes be un text d'aquells on es parla de caracteristiques d'un actor de pel.licules porno.
Un dia us explicare la historia d'un dels millors programes de TV que he vist a la tele americana, nomes deixeu-me dir que es diu The O'Reilly Factor, el condueix un america d'origen irlandes anomenat Bill O'Reilly, i que es fa a FoxNews, el programa en questio el podeu veure els que teniu Digital+ a la cadena FoxNews, el que no se a quina hora el fan, segur que es gravat i el fan a una hora normal, ho podeu esbrinar a la pagina plus.es, el primer que el vegi te una entrada gratis pel concert de Christian Castro al Cox Arena de San Diego!! Us comento lo d'aquest programa perque es el mes vist al prime-time als USA i es un espai on l'unic que es fa es criticar a Europa, les ideea no-ultracapitalistes, i evidentment glorificar l'art de la guerra. A mes s'entrevista a gent que li han passat desgracies i se'n fa mes o menys burla, emfatitzant que la desgracia li ha vingut perque o no creia en Deu i no tenia fe en res, i per tant ara es una drogaadicte o un borratxo, etc. Programa antisocial on els hi hagi, es una bona manera de coneixer les armes de l'eenmic, que es el primer que cal fer per daber com derrotar-lo. A veure si avui tenen una historia divertida i la puc comentar dema, sino en tinc un parell a la recamera (e.g. Sharon Osbourne explicant perque el seu fill es a un centre de desintoxicacio, o la d'algun generalillo explicant perque cal assassinar tots els iraquians de Fallujah que com que no tenen pollastres a l'ast, la setmana passada van decidir pillar 4 blanquets que passaven per alla i fer-los a la brasa per a despres penjar-los d'un pont, estil Hermanos Garcia, con chorizo??? a si, lo habias encargado no?? No?? Pues ya solo me quedan pollos para las 3.)
Ho deixo aqui que el Departmen of Homeland Security pot estar vigilant aquest bolg i em poden fotre un puro

Jordi

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?