<$BlogRSDUrl$>

Monday, April 26, 2004

Bona tarda familia 

Molt bona tarda, com anem?? Suposo que be, no us hi mateu tant treballant perque al final no val la pena, tos acabem alla mateix, pero ja se sap, tu, ale a continuar, pero que feu llegint aquesta tonteria?? Bueno continueu i sabreu alguna coseta mes d'aqui a uns cinc minutets o menys.
Avui us comentare que tal i com he anat explicant els ultims dies, una expedicio dels Nous Almogavers va arribar a La Jolla fa una setmana. Aquesta expedicio no es res mes que un paquet que va ser enviat per la familia Trilla-Serrats; Serrats-Trilla amb tota una serie d'estris de supervivencia per l'explorador de California que us escriu sempre que pot. Entre les diferents cosetes que hi havia cal destacar les postals de Girona i BCN, i un barrufet dormilega que em recorda que un dia em vaig adormir, pero nomes un dia!!!!. A dins la capsa hi havia un pilo de coses mes, pero segur que tots vosaltres ja ho sabeu. He escrit aquestes linees per a fer mencio i recordar que aquests regals son molt benvinguts i els agraeixo de tot cor, fan moltissima il.lusio.
A veure per la penya que encara esta poc familiaritzada amb el lloc de treball de l'escriptor de moda a Fallujah, es la seguent , a veure si el tema link funciona.
Mes cosetes, a la seguent pagina web hi trobareu informacio del Dia de la Terra que vam celebrar ahir a San Diego, va ser fantastic, com ja he comentat .
M'agradaria comentar que ahir a la festa aquesta vaig descobrir una altra emissora de radio de San Diego que es al dial 91.1, l'emissora es diu 91X i es de rock. Es una mica mes seriosa que K-Love i de moment no he trobat cap locutor que es digui ni Vampiro, ni Tiburon com a la ja mitica K-Love, pero esta força be, es un estil bastant alternatiu, el que la fa de bon escoltar. temes que hi he escoltat, entre d'altres un de Jet que no en se el titol, i unes quantes de Offspring (per als majors, rock durillo). Us anire informant del que s'hi cou en aquesta emissora. Per descomptat que els The Sinclairs, dels qual n'he posat una foto a l'album no hi surten. Que dir d'aquest grup fantastic del sud de California, doncs que son unes 6 persones (violi, banjo, guitarres i fins i tot un instrument super raro, d'aquells del oeste). Les cançons eren de tipus folk i country tot barrejat, pero molt maques i interessants al cap i a la fi. Acabo de googlejar The Sinclairs i no hi surt res d'interessant, no m'extranya, aquell grup es massa autentic per sortir a Google.

Be a reveure i fins dema, estarem al tanto de l'O'Reilly a veure que diu el guia espiritual dels USA.

Visca el Barça, visca Ronaldinhuuuuuu Gauuuuuuuuuchchchchchchuuuuuuu, visca els Memphis Grizzlies manque pierdan (gran partit del Gasol ahir)

Adeu

Jordi

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?