<$BlogRSDUrl$>

Wednesday, April 28, 2004

Canada!!! 

Molt bona tarda a tothom.

Veig que estem creant allo de la dependencia mutua, el que vol dir que jo he d'escriure perque hi ha gent que llegeix el tema aquest cada dia, i si ho deixo de fer es desenganxaran i despres tornar a fer que la gent s'aficioni es mes dificil perque ja els hi has fallat un cop o sigui que espero que si mai no em be de gust escriure res no m'oblideu!!
Avui comentare una de les histories mes histeriques que han passat pel programa de l'O'Reilly Factor des que me'l miro. El que ha succeit es el seguent. Hi ha dos soldats americans que no els hi ha vingut de gust anar a Irak, i per evitar la justicia americana han fugit al Canada, desertors !!!! cridava el Bill ahir a la tele (era patetic). El govern de Canada, no els ha tornat als USA, sino que a mes els ha benvingut al gelid pais de la fulla del platan, a mes els hi ha permes crear pagines web i han sortit a tots els diaris canadencs. Total que els hi han donat bona premsa. Doncs que pasa, el nostre amic Bill creu que no nomes es una ofeensa als USA sino que a mes es com un atac als USA i per tant ja ha cridat a tota la seva legio de seguidors a fer un boicot a productes canadencs als USA. Ja ho va fer contra productes francesos amb un exit dubtos. A veure que passa.
Ahir entrevistava a una socialista canadenca sobre el tema i la tia li deia que ella no entenia als USA, ni perque tenien tantes ganes de matar a tot quisqui, jo tampoc, nomes s'enten si tens una industria armamentistica potentissima que necessita vendre armes per un tubo, etc, etc, etc.
Avui no se m'acut massa res mes per explicar-vos, nomes dir que un dia vaig comentar a la feina que no recordava haver treballat enlloc on cada dia haguessis de passar per sota la bandera del teu pais, ni catalana ni espanyola, res d'aixo, i en canvi aqui cada dia es passa per sota la bandera de les barres i estrelles. La resposta de la gent del lab va ser que ells no recordaven haver treballat enlloc on no veiessin la bandereta cada dia a l'entrada de les instal.lacions. Queda demostrada la diferencia cultural entre els dos paisos amb aquesta curiositat.
Aquests dies estic pensant en fer un leasing d'un cotxe nou, pero em cal una mica mes de temps per estalviar unes peles. El leasing, contrariament a Europa, es mes barato que la compra, l'unic que al cap del termini determinat pel contracte s'ha de tornar el cotxe, i tens un limit de milles a recorrer anualment. M'ho estic pensant seriosament, esperare de cares a finals d'any, pero he vist que per a leasar un Impreza WRX nomes pagues uns $200 al mes, en canvi si te'l vols comprar son uns $500, o sigui que igual val la pena. Ja veurem, ja veurem,...

Adeuu familia, fins dema, esperem,... Ruuuuuuuuuuunaldinhuuuuuuuuuuu t'estimem no marxis

Jordi

Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?