<$BlogRSDUrl$>

Sunday, April 18, 2004

Cap de Setmana 

Hola nanos,
Aqui estem un altre cap de setmana, pero no hi fa res, aqui es disfruta a la feina, i tot i que es podria pensar que no hi ha ningu, doncs no, som gairebe tot el lab per aqui, uns per unes coses i altres per altres.
Aquest cap de setmana han començat els NBA play-offs, i aquest any tenim el Pau Gasol jugant-los amb els Grizzlies de Memphis. Ahir van jugar amb els Spurs el primer partit de les series i com no podia ser d'altra manera van pagar la novatada i van perdre de mes de 20 punts. El que va passar es que el basquet que es juga als play-offs no te res a veure amb el de la temporada regular, i el Pau i els seus companys van patir les consequencies d'un joc molt fisic i sense miraments, en 10 minuts ja perdien de mes de 10 punts. Fins aqui l'apunt esportiu, avui no parlarem d'Irak, ja que es diumenge.
M'agradaria parlar-vos d'un anunci que vaig veure ahir a la tele i que em va fer molta gracia. Com suposo es conegut per tothom l'any passat hi va haver eleccions a California i van escollir un nou governador (Arnold), i per tant un governador que havia estat escollit fa un parell d'anys se'n va anar a l'atur. Be, resulta que Yahoo! (el portal d'Internet ) ha llançat un nou portal de cerca de feina, doncs a l'anunci de yahoo hi surt l'ex-governador de California com si estigues buscant feina i diu, jo busco feina, i no hi ha res millor que Yahoo!. Us imagineu l'Ansar en un anunci de qualsevol d'aquests portals d'Internet diguent que busca feina??? Quina gracia. Que diferents que som dels americans, per be i per dolent!!

Adeu

Jordi

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?