<$BlogRSDUrl$>

Saturday, April 10, 2004

Despres de les'gotador treball aqui torno amb el tema del sopar.
per sopar ultimament he implantat un plat comu pero molt bo, son els nachos con salsa. Es a dir, nachos amb salsa picant, na mica de pebrot chili habanero i formatge cheddar (si pot ser de Wisconsin), i es passa pel microones un parell de minuts fins que es desfa el formatge, es molt bo. Aixo podem dir que es el priemr plat. Com a plat principal, tinc unes quantes variants, truites de diversos tipus (formatge, all, tonyina,...), rissotto a La Jolla (molt bo, si voleu la recepta la puc donar un altre dia, peticions??), unes torradetes amb pernil o fromatge, spaguettis a la gironina (guindilla i tota la pesca), entrecot de vedella estil NYC, o salmo a la planxa avec pommes du terre fetes a l'ouile (dit en llenguatge estil no d'El Bulli, patates fregides). Tinc previst fer bacalla a la llauna i/o al pil pil un dia d'aquests, de cara a l'estiu, ja us explicare el resultat. Per finalitzar comentar que en tema salses cal destacar el guacamole a la Jordi, de regust molt peculiar, pero amb caracter i molt de cos (element basic, la fruita aquella de color verd, que ara no m'en recordo com es diu, ah si advocats).
per acabar no poden faltar unes bones postres, entre les dessert de la nostra casa destaquem el gelat d'un color, dos o variat (tambe hi ha el tipic de tall de Can Cristia, imported by Jordi), pero l'element estrella es la macedonia de papaia i maduixa. Aquest plat de facil preparacio exigeix, pero, que es faci amb una mica d'antelacio (30 minuts si pot ser). Cal que la papaia sigui de Mexico, no si val a fer-ho amb les del Champion, es fer mal be el plat. Element basic del plat es el sucre, amb abundancia per tal que les fruites deixin anar tot el seu suc, i quedi la cosa com nedant.
Deu-n'hi do amb els menus no?? A nivell de postres es pot introduir el formatge, ja sigui de yak, manxego, frances o irlandes, tot si val.

Apa, em despedeixo per avui,

Jordi

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?