<$BlogRSDUrl$>

Tuesday, April 27, 2004

Dimarts assolellat 

Hola familia, aqui esta fent un sol que peta, pero que peta. Tot i aixo ja m'han comentat que no durara massa perque a la que comença a fer molta calor es genera una calitja permanent que tapa tota la costa, o sigui que a disfrutar. Aclareixo que aquesta calitja desapareix a partir dels mesos de Juny i/o Juliol, pero el Maig es miserable a les zones properes a la costa.
Avui us comentare alguna cosa de la feina perque mai en dic res i suposo que us fara gracia saber que coi hi faig per aqui. Aquests dies estic treballant amb una toxina que s'anomena SEB (stafilococus enterotoxin B), aquesta toxina es una de les principals causants d'intoxicacions alimentaries, i es interessant perque provoca una activacio important del sistema immunitari de l'organisme a on va a petar. A nosaltres ens interessa perque es un metode alternatiu i diferent que tenim per activar el sistema immunologic dels animals, i per tant ens permet estudiar elements diferents als nostres animals. Us preguntareu com administrem aquesta toxina. per administrar una toxina es pot fer de moltes maneres, per via oral (que se la menji o begui), per via intraperitoneal (punxant a la panxa) o per via intravenosa. A nosaltres ens interessa aquesta ultima perque ens estalviem tota una serie de passos que es produeixen a les altres vies. Pero com ho fem per injectar a la vena? Doncs no es senzill, no. Dos dies abans d'administrar la toxina o el que sigui, posem un tub de plastic a la vena iugular de la rata (la que passa pel costat del coll), el lliguem a la vena, i el fem passar per sota la pell fins a l'esquena de l'animal, on ens sera mes facil acoblar un altre tub de plastic per on hi posarem la toxina en questio.
Un cop s'ha administrat el que sigui es deixa fer efecte (es poden estudiar els efectes a diferents temps), i es perfundeix l'animal (perfundir: substituir la sang per un fixador que ens permet mantenir l'estructura del cervell de la rata totalment intacte). S'extreu el cervell i el tallem amb un llescador de teixits.
Espero que ningu estigui marejat en aquest punt del blog.

Recordo pel despistats que he posat alguns links a la barra lateral perque podeu navegar quan el jefe no estigui a prop (ara??). Hi ha un link de l'Earth Day a San Diego i uns altres de Fox perque podeu veure la cara de pepino de l'O'Reilly.
Voldria comentar el que esta passant amb aquest individu al Canada. Es veu que al Canada poca gent rep FoxNews, i hi ha hagut gent que ha demanat a les companyies de cable que volen veure FoxNews perque volen veure el Bill O'Reilly. El que ha passat es que alguns periodistes de diaris mes o menys d'esquerres han dit que no val la pena que les companyies es gastin les peles per a veure aquest pallasso, perque l'unic que faran es que la gent se'n fotin. Total, el Bill s'ha ofes i ha iniciat una campanya contra un determinat diari canadenc del que no me quiero acordar, dient que son uns impresentables etc, etc, i evidentment un altre diari canadenc, aquest mes de dretes s'hi ha afegit perque veu que pot atreure lectors a la seva publicacio. No si el tiu ja en sap de fotre merder, de fet va ser ell qui va iniciar un boicot contra productes francesos als USA, tot i que no crec que hagi tingut massa exit.

91X Rocks, es una emissora fantastica, la podeu escoltar per internet al www.91x.com No esta malament!!

Adeuu, Gauuuuuchuuuuuuuuuussss


Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?