<$BlogRSDUrl$>

Friday, April 09, 2004

Hola, hola, hola, com anem??
Aqui be una de bona, blogueros,

Acabo de parlar amb la meva formosa Isolda i acaba de proposar un nou nom per a Silver Bullet, la proposta es... Canica, segons ella el mitic i ja llegendari mazda 323 es petit com una canica i del color de les caniques, i a mes la proximitat amb les nobles terres mexicanes inspiren aquest sobrenom. Ho deixarem aqui, nomes cal dir que Silver Bullet es mes guerrero, pero vaja, canica es pot acceptar.

Mes coses, es veu que s'esta preparant una invasio de La Jolla per part de tropes catalanes, anomenades Nous Almogavers, per a mes referencies i per a que no us perdeu en la immensa mar blava que ens separa, tot i que el capita Roger de Flor, Martis Serratus, i els lloctinents Corberan d’Alet (de la casa edls Trilla), Ferran d’Aunés (de la casa Serrats), Ramon Muntaner (de la casa Vilar), Ferran Eiximenis d’Arenós (de la casa Anguila), i finalment Bernat de Rocafort i Berenguer d’Entença i de Montcada (aquests son invitats de luxe)(noms historics, pels esceptics) es troben al capdavant de l'expedicio d'aquests dits Nous Almogavers us donc l'adreça del meu lab

The Salk Institute
LNSF
10010 N. Torrey Pines Road
92037 La Jolla, CA
USA

Cal tenir en compte que tota aquesta troop es troba a la llista d'associacions no benvigudes a terres americanes i per tant haureu d'anar en compte, pero ho podreu fer, segur. El dia D es Abril 23, dia de Sant Jordi, i part tant les tropes enemigues estaran alerta per tal d'evitar una altra revolta popular com la que te lloc en aquests moments a l'Orient Mitja, pero crec que tot anira be.
A veure com va tot plegat.
Per acabar, vull dir-vos que el tema d'actualitat en els shows de noticies d'aquests gran pais es si el que succeeix a Irak es un uprising o insurgency, diferencia??? Podriem dir que uprising es revolta popular i insurgency, doncs, aixo, una insurreccio, us imagineu a quin nivell d'esquizofrenia hem arribat??
Adeuu, bye, adios my friends,

Jordi

P.D. El primer que no sigui jo i que enganxi alguna cosa en aquest blog (Marta o isolda, no pot ser ningu mes de moment) tindra de regal un viatge a Las Vegas per a veure Britney en concert, fiuuuu!!!

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?