<$BlogRSDUrl$>

Tuesday, April 13, 2004

Matxacada total 

Bona tarda,

Acabo de tastar el preu de la fama. M'explico, un dels lectors mes fidels del blog acaba de criticar no una sino dues de les fotos que tenim a l'album, les critiques no es comentaran en aquest lloc, perque ja han estat discutides per altres vies, pero be, em sento com el Jesulin quan li fan fotos a la seva finca de Hierbabuena o com es digui i el pobre no te cap control sobre el que es publica i passa el que passa. Be, deixe-m'ho aqui, currupipi esta una mica empipat perque les critiques son injustes i del tot desmesurades, tot i aixo, en prenc nota.
Com que fa dies que no tenim tema Irak, deixeu-me comentar una cosa.
Situacio a la poblacio germana de Fallujah: fa dos setmanes uns bandits segresten, cremen i mutilen a 4 civils made in USA. Resposta USA: assassinen a mes de 600 persones entre les que hi ha dones i nens. Si algu ha estat seguint el nostre lider espiritual Bill O'Reilly, la resposta dels marines va ser tard i segons ell, no es feia res per acabar amb la poblacio de fallujah, que pensa ara aquest bon home, ni una paraula, es vergonyos. S'an assassinat 600 persones en el nom de la bandera aquella de barres i estrelles, no ho perdem de vista. Podem dir que l'11-M va ser causat per terroristes islamics, que van matar 190 persones., OK, tothom hi esta d'acord. Aqui tenim 600 morts a Fallujah, que l'unica diferencia que tenen amb els de Madrid es que han estat morts en una guerra il.legalment iniciada, i malament acabada per una coalicio que no es tal i de la que en formem part, encara, i espero que per no massa temps mes. per tant podem dir que els USA son terroristes, NOOOOO, evidentment, son portadors de la democracia, la llibertat i totes les mandangues que es vulguin, vinga, va.
El diumenge vaig veure un programa de la CNN, CNN Presents, es diu, en aquest programa de reportatges (estil 30 minuts), un periodista passa un dia amb un soldat america, una vidua iraqui, un policia iraquia, un clergue xii, i un empresari kurd. Molt interessant tot plegat, resum del programa: el clergue xii era el que vivia millor, i mes poder tenia per manipular a la gent, per tant estem com sempre, els religiosos son els que tenen mes poder, i els que manipulen a tothom en favor dels seus interessos, US SONA??

Fins aqui la politica, perdoneu, pero es que ho he d'explicar, si algu te alguna cosa a dir, m'envii un mail i ho enganxare a un els blogs seguents.

Adeu i fins dema. Aviu em fare una foto on quedi una mica millori on es pugui apreciar tota la massa muscular creada en els ultims temps al gimnas del complexe Archstone La Jolla.

Jordi

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?