<$BlogRSDUrl$>

Monday, April 12, 2004

Mes fotos 

Familia,
Acabo d'enganxar un parell de fotos molt interessants a l'album. Una es la del meu nou DNI, ja res d'Espanya, sino California, es molt curios. L'altra foto es la del mes gran escriptor de blogs fent pose a la terrassa de casa, per a no perdre-s'ho.
Comentare les curiositats del DNI. Es el document mes imprescindible que hi ha en aquestes terres, es de plastic com les targetes de credit, i serveix tant de DNI com de carnet de conduir, quin estalvi de paperassa. Amb aquest tros de plastic es pot fer el que et vingui de gust, des d'obrir una compte corrent al banc de torn a comprar una tele gegant a credit, ningu demana res mes que no sigui aquest carnet, es ben curios. Pel que fa a la informacio que hi ha podem dir que no s'assembla massa als nostres DNIs, nomes la data de naixement es als dos DNIs. Mes informacio que tenim per aqui es, l'altura en peus i polzades, i el pes (ja em diras), a mes del color de cabell i la teva adreça. I ja esta!!! Lo de l'altura i el pes es perque si mai atraques una botiga o banc o prens part en un acte criminal diuen allo de hombre blanco de pelo castano i tantos pies i pulgadas. Curiosament a totes les portes de llocs mes o menys seriosos hi ha una escala metrica al marc de la porta perque es pugui saber mes o menys quan alt era la persona que acaba de pasar per alla i poder donar la descripcio a la poli, curios eh??
L'altra foto te menys glamour, es la d'un avorrit diumenge a la tarda en la que els Lakers van sortir apallissats de l'Arco Arena de Sacramento, i tambe es la tarda en la que un San Diegui va guanyar el Masters d'Augusta de golf, Mickelson ens va oferir una de les millors tardes de golf que es recorden per aqui, i va guanyar el primer torneig "gran" a la seva vida. Va ser força emocionant, val la pena que veieu les imatges de l'home saltant despres de l'ultim cop al fora 18 d'Augusta, quina alegria!!
Be, avui es dilluns de Pasca, tot i que als USA es dilluns al curro que te pillo. Espero que la tornada a la feina no us hagi destroçat massa, adeuuuu

Jordi

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?