<$BlogRSDUrl$>

Monday, April 19, 2004

Molt bon dia familia, good morning La Jolla!!!
Avui es dilluns i es bastant dur començar la setmana tot i que per alguns hi ha hagut mes descans que per d'altres, je, je, je. Aqui comença a fer caloreta i ahir vaig estar tota la tarda a la piscina, va estar molt be, tot i que m'he cremat una miqueta, pero que hi farem cal tenir una mica de coloret, no!! Ja que per aqui critiquen algunes coses que apetxuguin i pensin que el present va estar ahir disfrutant del sol i la caloreta.
Mes cosetes, aquestes setmanes estem dominats per un parell de noticies, una es Irak i l'altra son els play-offs de la NBA, ja sabeu que al Pau se li van entravessar els Spurs la priemra jornada, pero esperem que avui la cosa vagi diferent i s'agafi el partit amb un altre humor, a veure!!
Ahir vaig haver d'anar al Trader Joe's (botiga de renom mundial) perque m'havia quedat sense queviures, total que vaig comprar un bon plegat de maduixes (que bones que son!!), i arros indi, es de color marro, avui me'n preparare la recepta de rissotto a La Jolla (es amb verduretes i una mica picant). Com ja vaig comentar la setmana passada, m'he decidit a provar de fer un bacalla a la llauna, crec que mes o menys ho tinc tot (farina, alls, pebre vermell dolç, tomata, pebrots, ceba, ...). Aqui comença el tercer sorteig de la temporada, si algu vol donar receptes o completar la recepta de bacalla a la llauna em pot escriure, i la provare amb molt de gust. Premi: dues entrades per anar a veure Jaguares a Chula Vista al Baja Club, fiuuuu!
Mes coses per aqui ja s'ha començat a comentar la invasio dels Nous Almogavers, es veu que acaben d'entrar al port de baltimore, i per tant Roger de Flor ha guiat perfectament tota la troop fins a terres americanes, ara fa falta que tota la gent arribi fins a la costa oest. Pel que sembla nomes hi ha hagut una baixa en l'expedicio, Berenguer d’Entença i de Montcada va desertar en una parada tecnica que es va fer a Cuba, perque sera??? Be ja vaig comentar que aquest Berenguer no tenia ni idea de quina part de la familia era, sera rus???.
Un altre que ha desertat de la vida es el Pibe, avui hem conegut que es troba ingressat en una clinica de Buenos Aires amb un problema cardiac, quina llastima de persona, rendim un homenatge al mes gran d'entre els grans i podem cantar allo de Maradona, Maradona, Maradona o be la canço del Calamaro:

Maradona no es una persona cualquiera
es un hombre pegado a una pelota de cuero
tiéne el don celestial
de tratar muy bién al balón
es un gerrero
es un ángel y se le ven las alas herídas
es la biblia junto al calefón
tiene un guante blanco calzado en el pié
del lado del corazón
no me importa en que lío se meta
Maradona es mi amigo
y es una gran persona (el diez)
en el alma guardo la camiseta de boca
que me regaló alguna vez
Diego Armando
estamos esperando que vuelvas
siempre te vamos a querer
por las alegrías que le das al pueblo
y por tu arte también.

Deu-n'ho do no?? Vinga fins dema i a veure si l'expedicio almogavera arriba abon port per tal d'alliberar la sitiada ciutat de la Jolla, penseu que marines i soldats de l'exercit us estan esperant, pero sigueu valents i triomfarem!!

Jordi

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?