<$BlogRSDUrl$>

Saturday, April 10, 2004

Molt bon dissabte de Gloria o es diumenge de Gloria, deu ser el diumenge, es una dia mes glorios que el dissabte, per tant cal felicitar a totes les Glories, especialment a la meva sogra, fiuuu, FELICITATS. Espero que sigui el teu sant perque sino tela, he quedat fatal, be crec que si, que el diumenge es el diumenge de Gloria.
Ja he comencat a rebre feedback de l'impacte que esta tenint el blog a les terres catalanes aixi com a la resta del mon, avui ha sortit un informe que de moment es classificat (No 9/56/2004) on s'avisa a totes les agencies governamentals de la invasio dels Nous Almogavers, comandats pel nou Roger de Flor, la maxima alerta ha estat activada pel dia 23 d'Abril.
Despres del parte de guerra, i com que tinc un munt de peticions per a respondre començarem per la mes interessant, i es la seguent, quin menu segueixo en aquestes terres rustiques i poc educades en l'art de la gastronomia. En primer terme cal aclarir un parell d'aspectes. En aquestes contrades el menjar el podriem definir com un aspecte absolutament secundari de la vida, especialment en el sector social mes desfavorit (al qual pertanyem tots els que no conduim un 911 carrera). Aixo vol dir que aqui a la gent no li importa massa el que menja sino el preu del que menja, i per tant si pot trobar, posem per cas, una poma per $0.10 la compra, tot i que aquesta poma es molt diferent de la poma de $0.50 que es pot trobar a la botiga entre les botigues (altrament dita Whole Foods). Be, com us podeu suposar, un servidor ha estat educat en que es important saber el que es menja, i que no qualsevol cosa es bona, tot i que el preu sigui temptador, i per tant crec que val la pena gastar-se uns dolarets de mes i tenir qualitat.
Dit aixo, el menu mes habitual, es un esmorzar basat en suc de taronja, algun muffin (magdalena gegant) de xocolata o cosa per a l'estil (hora 0600, horari militar que esta molt de moda, vol dir a les 6 del mati). A les 1230 es hora de dinar i aqui tenim un parell de possibilitats, o be ens quedem a la cafeteria de l'institut el que dona lloc a la compra de Bacon Cheeseburguers per un tubo, o amanides sanes i mediterranies; l'altra possibilitat es fer una escapada a un dels llocs mes autenticament mexicans mes enlla de San Ysidro (frontera USA-Mexic), el loc s'anomena "Carnitas" i es troba situat a la poblacio d'Encinitas, al nord de La Jolla, mes o menys a 20 minutets amb cotxe, es aqui mateix, segons els estandards del sud de California. A Carnitas hi podem trobar el fantastic burrito "El Pastor", famos a tot el comtat de San Diego per els gustosos trossos de carn de vedella amenitzats amb una deconstruccio de salsa picant i crema fumada de cilantro, juntament amb pebrot "habanero", a mes d'alguna cosa mes. El millor de Carnitas, pero, no es el burrito o taco "El Pastor", no, es poder-se menjar aquesta obra d'art observant el mar a la magnifica platja d'Encinitas.
El sopar l'explico despres que ara he d'anar a fer feina,

Jordi

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?