<$BlogRSDUrl$>

Wednesday, April 21, 2004

PREMIO!!!!!! 

Molt bon dia familia,

Suposo que ja us heu adonat que tenim guanyadora del pel de la barba d'Enrique Iglesias, oleeee!!!! A mes d'una encantadora vetllada a Ensenada i Tecate amb el fill del mes grans entre els grans. Per cert, que vaig preguntar que em diguessiu algun comentari de les declaracions d'Enrique sobre la mida d'una part de la seva anatomia i encara no m'han aclarit massa res la penya.
Per fi ahir van arribar els Nous Almogavers a La Jolla, el cami va se complicat alguna baixa hi va haver, fins i tot desecions al pais enemic de Cuba, pero finalment l'exercit comandat per Roger de Flor va fer port a La Jolla. Ja tinc tots els regalitos que van portar, moltissimes gracies a tothom i un peto ben gros. Hi ha un parell de regals dels quals en comentare alguna cosa perque son polemics.
En primer lloc tenim un llibre que s'anomena "Cuina per a solters" ???!!!!! Solters??!!! Espero que no sigui cap indirecta i nomes sigui el titol d'un programa de tele que han fet a TV-3 (es bromaaaaa). Despres tenim el tema del barrufet dormilega, tela marinera a qui se li va acudir posar el ja mitic i inefable barrufet a la capsa de pandora que han portat els almogavers des de terres catalanes a les barbares contrades californianes. Si observeu l'hora en que es publica aquest blog podeu suposar que molt dormilega no es aquest barrufet, pero be, em va fer molta gracia!!
Comproveu les noves fotos que s'han penjat!!! Hi surten tota mena d'animals salvatges de la zona, des de burros a capullos (de cuc de seda, es clar) son impressionants.

Per finalitzar encoratjo a mes gent perque escrigui en aquest forum de les cultures obert a tothom i a totes les opinions. A veure si torno a fer doctrina pseudo-antiamericana, el problema es que es tic una mica avorrit del tema Irak, i suposo que vosaltres tambe.
Pels fans de 24dir-vos que en Jack, .... (nooooooo, no explico mes, nooooooo), be si no voleu saber res de la serie podeu tancar ara el computer, ..., en Jack Bauer encara es vivito i coleando, quina fiera que esta fet (despres d'haver-lo maltractat, desquiciat,...), la serie esta mes interessant que mai, fins i tot la filla del Jack es ara una agent de la CTU, fent treball de camp amb el seu pare. Recomano a tothom que segueixi la serie aquesta a Antena 3TV, no se si encara la fa per aqui, pero la faran tard o d'hora.

Adeuu

Jordi

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?