<$BlogRSDUrl$>

Thursday, April 29, 2004

Qualitat de Vida 

Molt bona tarda a tothom,
Avui se m'ha acudit un tema, de fet se m'ha acudit aquest mati al despertar-me i m'he dit, tu, enrecorda't d'aixo que ho has d'explicar el blog.
Es tracta del tema:"Qualitat de vida". En primer lloc dir que aquest aspecte tan eteri doncs es aixo, molt eteri, i cadascu valora el que valora i a la fi aixo es el que resulta en una bona o mala qualitat de vida. Aqui la gent esta preocupada per aquest tema, i per aixo us vull explicar quin tipus de vida faig per aqui. De fet, el meu despertar es sempre molt interessant perque a diferencia de molts de vosaltres no em desperta ni el soroll del vei, ni l'aigua (??!!) que baixa de les tuberies de dalt, ni el camio que porta la carn, ni res d'aixo. A mi cada dia em desperten els ocellets que hi ha als arbres i arbustos que estan a prop de l'apartament. Pensareu, que be, si, molt be, pero es que els elements subversius aquests canten a partir de les 6 sabeu?? pero tot i aixo a mi m'agraden, i per aixo crec que es un punt a favor. Mes punts a favor, doncs l'entorn del barri es molt verd i força net (per no dir molt net, comparat amb Catalunya, es clar), altres coses son que no hi ha un transit excessiu, ni se senten massa sirenes. Hi ha altres punts positius pero ara mateix no me'n recordo. Com a coses negatives, doncs be tenim el fet que el dia que necessites qualsevol cosa no tens la carnisseria ni la peixateria al costat de casa, aixo es un punt negatiu. Altres elements negatius son el fet que el cotxe es albsolutament obligatori en aquesta ciutat. No hi ha vida sense cotxe i la gran majoria de coses estan montades per el cotxe, el que facilita la vida, pero alhora fa que tot sigui com mes impersonal. Fins i tot els caixers automatics son per a treure peles des del cotxe!!!
En quant al tema de menjar ja hem comentat el tema de la botiga Whole Foods, es l'unic lloc que jo he vist on el peix es força decent i hi ha gent que despatxa nomes peix, o nomes carn. Als altres llocs tot esta empaquetat i apa espavila't. Que passa que a Whole Foods tot es mes car i per tant hi ha moltissima gent que ja d'entrada no hi va i es queda amb el que hi ha als supers. Parlant de menjar s'ha de comentar el tema de restaurants, aqui n'hi ha molts, pero la gran majoria son cadenes de restaurants, estil Lizarran o coses aixi. Hi ha pocs restaurants locals, i els que hi ha, es clar s'ho fan pagar, pero aixo no es problema, aqui la gent te pasta (no tothom, es clar).
Ja se m'acudiran mes coses, pero hi ha coses molt positives i coses negatives com a tot arreu, ara cal dir que n'hi ha mes de positives que de negatives.
Fins aqui el tema Qualitat de Vida. Tornant al tema canadenc del que vaig parlar ahir, el Bill esta molt emprenyat i ja ha començat a planejar el boicot a productes canadencs (quins?????!!). L'home esta molt susceptible, fins i tot va equiparar paissos arabs com Siria i/o Iran a Espanya, perque va dir que tos aquests paissos s'han rendit als terroristes. A mes esta molt emprenyat amb Al-Jazeera perque no diu res sobre els nens morts a Basra la setmana passada per un atac terrorista suposadament d'Al-Qaeda. Te rao, pero es que ni Fox, ni CNN diuen res dels morts iraquians aa Falloojeh, ni accepte que els presoners de Guantanamo algun dret han de tenir (els han declarat combatents il.legals, i per tant no tenen ni els drets garantits als presoners de guerra). O sigui, que tela marinera amb l'irlandes aquest, esta fet una fera.

Fins dema nanos,


Ah per cert, no creieu que el barça s'hauria de deixar guanyar (la Lliga esta molt complicada) per l'Espanyol, pobrets, es que si no se'n van al forat, tu.

Jordi

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?