<$BlogRSDUrl$>

Wednesday, April 14, 2004

Roda de premsa 

Molt bon dia a tothom!!! (acabo d'enganxar mes fotos, espero que us agradin!!)

Ahir vam tenir un espectacle a la tele americana digne de comentari. El nostrat president George W va fer una roda de premsa que va començar amb un discurs d'uns 17 minuts explicant les grandeses de la guerra i la miseria del terrorisme islamic (crec que es en l'unic en que estem d'acord).
Entre altres perles l'home mes poderos del planeta va dir que no recordava haver comes cap error durant la seva etapa al despatx oval (tot i que creu que algun n'ha fet), tambe va dir que la retirada d'Irak podria tenir consequencies impensables (perque no s'ho pensaven abans??), i que s'havia d'acabar la feina per honorar els soldats (i soldades) que han perdut la vida en aquesta dura batalla (parlara tambe per tots els civils morts, periodistes,...). A part del contingut en si mateix, la roda de premsa va demostrar que W. es un lider com ja no n'hi ha (despres de la caiguda d'Ansar), ho comento perque va fer un comentari atribuible al Txema en altres temps: " when I say something, I mean it", ho podriem traduir com jo quan dic alguna cosa es en serio.
No se fins a quin punt haura arribat a terres llatines aquesta roda de remsa, pero va ser molt sonada per aqui!!

Per acabar m'agradaria fer una crida al feedback, aqui no rebo poques noticies de l'impacte del blog, s'hauria de mirar d'expandir la familia una mica mes, vinga nois!!!

Jordi

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?