<$BlogRSDUrl$>

Friday, April 23, 2004

Sant Jordi 

Molt bona tarda o tothom, Good afternoon La Jolla, CA!!!!!!! ueeeyyyyyy

Be aqui s'acaba un dels Sant Jordi mes solitaris i tristos que un pot recordar en uns quants anys, pero que hi farem. No vull fer pena a ningu, nomes destaco els fets. El contacte tipus mail, telefon esta molt be, pero res pot substituir el cara a cara i el tracte huma. En aquestes ciutats on el que menys hi ha es contacte personal doncs que voleu que us digui, un ho troba a faltar, tot i que a tot t'acostumes.
be, doncs com us deia, per aqui poc Sant Jordi, i poc llibre i menys encara rosa, fixeu-vos que vaig preguntar el preu d'una rosa per aqui i val menys de $3, i son molt maques, us imagineu els que heu pagat cap a 6 euros?? Us han ben fotut, pero ja se sap, tu, jo tambe els pago i amb molt de gust (aixo si, sempre que tothom pagui el mateix, no com a casa de l'irlandes aquell que cobrava diferent per la mateixa rosa, quina cara!!).
be a lo que anava, tema Sant Jordi. Escriptors destacats, acabo de sentir a Catalunya Radio que el Buena ha tornat a arrassar, pero que passa la gent no es cansa d'aquest tiu, es que som massoques no?? L'home fa gracia, aixo ho te, ara tenir tota la biblioteca dels llibres del Buena denota falta d'imaginacio i/o alta adiccio a la tele. Mes escriptors, tema Cercas s'ha calmat aquest any, no?? s'estaran preparant pels oscars amb soldados?? Entrem a sac amb el Dan Brown, aquest tiu ha trobat la terra de fer pipes amb el Da Vinci. La gent s'ha enganxat al codi com mai s'ho hauria esperat ningu, a mi, personalment el llbre em va agradar molt, ara, en tornaria a llegir un altre d'aquest individu, doncs no, perque no? perque segur tots els seus llibres son igual, a mes la historia, per molt be que esta, i que ho esta, te l'esperes bastant, o sigui que podem dir que es com aquelles pelis que dius, si, si, m'ho he passat molt be, molt entretinguda, ara, alguna cosa mes, doncs no, res mes. Finalment em guardo pel final dos autors que aconsello a tothom, un es el de L'ombra del Vent, grandissim llibre on els hi hagi, historia misteriosa i embolicada que enganxa des del primer instant, altissimament recomanat a tothom. L'altra es l'Assumpcio Cantalozella, gran llibre el Falco del Compte, i acabo de veure que aquest any n'ha publicat un de la guerra dels segadors, si us agrada la historia, i a mes la catalana, els recomano tots dos, tot i que aquest ultim no l'he llegit pero segur que esta de conya.

Despres del repas catala entre en el tema america. A veure a Irak el tema s'esta embolicant que fa fort, l'altre dia vaig llegir un article molt interessant d'una professora de l'autonoma de Madrid (es una especialista en temes arabs) i comentava que als americans els interessa el caos, perque d'aquesta manera poden aplicar politiques de caos (bombardejos indiscriminats, ...) i no passa res. O sigui que a ells els hi interessa que hi hagi una mica de merder per d'aquesta manera imposar la seva fora bruta. Veritat, mentida?? No ho se. Mes coses, el tema de les fotos de les caixes amb soldats morts es una parida de les mes grosses que he vist ultimament. Que passa? Aqui creuen que no es bo per a la moral de la poblacio que veiem les caixes dels valerosos soldats morts, be aixo es el que hi ha, i en una guerra o se'n torna viu o mort, alla no hi regalen caramels que diguem. Mes temes, l'altre dia va sortir un ex-ambaixador america a l'Irak al programa de l'O'Reilly (recordem guia espiritual dels neo-con americans i mes enlla), l'home va dir que ell el que faria seria fotre el camp com mes aviat millor, perque ara hi ha caos amb morts americans, i despres hi hauria caos, pero no mes morts americans. Tot es opinable, aqui ningu no vol ni sentir a parlar de fotre el camp, segons George W "it is unthinkable", per tant el que faran sera apretar perque tot estigui mes o menys OK l'1 de Juliol, i despres ja veurem.
No se que penseu per aqui a les europes, pero des dels USA el que s'observa es que tenim un merder montat per alla que es massa, i crec que ha de petar per alguna banda, pero ja veurem per on.
Per acabar us explico una mica l'argument de 24, i veureu perque ho dic, hi ha un ex-agent de la CTU (ex-amic del Jack) que te un potet amb un virus que mata a tothom que s'hi exposa en menys de 8 h. El tiu n'ha llençat en un hotel de LA on s'esta morint tot quisqui, i ara esta fent xantatge al president dels USA (un home negre molt guapo, segons la isolda). perque hom comento?? be diuen que la realitat supero la ficcio no??? Doncs estem arreglats.

Adeu i bon cap de setmana a tothom, jo el diumenge celebrare el dia de la terra!!!

Jordi

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?