<$BlogRSDUrl$>

Friday, April 30, 2004

S'ha acabat el mes d'abril 

Molt be,
Aqui estem doncs encarant ja el mes de Maig. El mes de (la!!??) Maria deien abans al Maristes, quina gracia. Avui he estat llegint un blog molt curios que corre per internet. Us en fare cinc centims, es el blog d'un tiu que treballa en un club d'aquests o hi ballen noies (i nois) despullats, i el tiu explica les seves aventures i desventures. per exemple, entre d'altres coses gracioses explica que quan arriba una noia nova al club per a comencar a treballar, ell pensa que d'aqui a cinc minuts li veura els pits de gratis, mentres que els clients del club pagaran dos mi peles per un cubata, nomes per esta alla. Be, ja paro, nomes volia comentar que hi ha gent rarilla per aquests mons de deu i cal anar amb compte.
Avui m'ha tocat el torn de presentacions al lab, el que vol dir que en primer lloc he hagut d'anar a les 6.30 a buscar un cistell de bagels (podem dir que es la versio americana dels croissants). En aquest cistell diuen que n'hi ha un dotzena, pero en realitat n'hi ha tretze, a mes amb una cistella d'aquestes pots agafar dos pots de crema de formatge per xucar els bagels. Les cremes aquestes tenen gustos molt diversos, des de la normal, fins a maduixa, blueberry, o jalapenyo (si, si jalapenyo, pica que es una passada). Total que a les 6.30 ja estava alla, la brometa costa uns 10 dolars, el que no esta malament. Total a les 7 era al lab, i la xerradeta ha començat a les 9.00. Aquestes xerrades poden tenir varies versions, o expliques el treball que fas al lab, o expliques un article que s'hagi publicat a les revistes especialitzades que estigui relacionat amb el teu tema, o be entries un que et faci gracia. La xerrada dura entre 30 i 45 minuts, i es discuteixen coses de l'article, o be es parla de com esta el lab, i si hi ha algun problema d'ambit general. El jefe ens posa al dia durant els primers cinc minutets per si ha passat alguna cosa, i despres comença la fiesta. Tot aixo passa mentres la penya es menja els bagels, coffee, etc. Es un moment de relax per a tos, i on podem parlar de coses del lab que se'ns acudeixen en aquell moment.

Canviant de tema, aqui la serie Friends esta a punt a punt d'acabar, crec que falten un o dos episodis, no n'explicare res, perque hi ha gent que s'ho mira per les europes, pero nomes dire que les parejitas d'aquesta serie es mantene, tot i que no totes i se'n fan de noves (!!!??) Algu ha entes algo, d'aixo es tracta de no explicar res amb moltes paraules.

Ahh una cosa que volia fer de feia temps, us presentare la gent del lab: en primer lloc tenim el jefe, es diu Paul, i es un persontage molt curios, es que es molt callat, i silencios, pero es bon jan. Despres tenim el Carlos, el carlos es fill de mexicans, pero es nascut als USA, es el tecnic del lab i fa mes de 20 anys que treballa amb el Paul, i per tant es com la seva ma dreta, coneix totes les tecniques que es fan al lab, i es la persona que t'ha d'ajudar a fer qualsevol cosa nova. Despres tenim el Kris, un vetera del Vietnam, es l'especialista en fotografia del lab, i ell processqa tot el material fotografic que es genera al lab, es l'encarregat d'anunciar les festes varies que hi ha a la ciutat, porta vivint a San Diego mes de 30 anys, i l'ha vist canviar des d'un poble fins el que es ara. L'altre veterano del lab es el Casey, ell es l'especialista en microscopia electronica, el Casey es un personatge on els hi hagi, es molt raret, pero molt, pero tot i aixo es molt agradable. Perque us en feu una idea, es un tiu d'uns 50 anys, i l'altre dia es va comprar per internet un ordinador Mac de l'any 85 o d'abans, li va costar 1 dolar, no digueu que no es ser raro aixo. Continuare les presentacions en un altre blog, perque pugui durar una mica mes.


Adeuu familia, bon cap de, i fins la propera,

Jordi

Gauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?