<$BlogRSDUrl$>

Thursday, May 27, 2004

Abans del viatge 

Bon dia a tohom.
En aquests moments som al migdia del dijous, i ja estic mes o menys preparat pel viatge a NYC. Volare avui, aquesta nit, i arribo el mati de divendres a New York. El vol son unes sis hores, o sigui que mes val que dormi una miqueta, o sino estare totalment destrossat la resta del cap de setmana. La veritat es que tinc for├ža ganes d'anar cap alla, segur que es una ciutat super interessant, vaja una cosa totalment diferent de San Diego, que es un interessant, pero no es una ciutat, es un conglomerat de diferents coses.
Ara acabo d'anar a una xerrada d'aquelles on no t'enteres de res, i on tothom fa cara d'enterar-se de tot, fins i tot fent preguntes al mig de la xerrada. La veritat es que si no sabeu el que son els kernels, o l'aprenentatge de les maquines, no passa res, jo tampoc en tinc ni idea, pero suposo que no s'acaba el mon per aixo.
Avui m'agradaria comentar-vos sobre les noticies aquestes que han sortit sobre uns atacs imminents als USA. Crec que tot s'ha de posar en una certa perspectiva. SI aquests serveis d'intel.ligencia son tan bons i poderosos, erque no van preveure els atacs de Madrid?? Qui lo sa,. No dic que no passi res, pero el fet de deixar anar com que aquell que no vol la cosa que d'aqui a uns pocs mesos hi haura atacs als USA, es com no dir res. A mes ahir van publicar unes fotos d'uns suposats terroristes als que el Bill anomena " The Dirty Seven" en altres apraules els set que brutegen. Tot plegat si que una mica de pudor. Pel que fa al nivells de seguretat que un pot tenir a SD, doncs com ja sabeu tenirm la base d'avions on es va filmar Top Gun, o sigui que hi ha com 300 F-18 que cada dia fan practiques per aqui, i hi ha no se quants portaavions al port de SD. Aixo te dos punts, un es que si passa algo, la resposta sera rapida, l'altra es que som un blanc interessant per a una orgnitzacio terrorista, pero vaja, tampoc cal ser dramatics. No se com es veu la ciutat des del cel, pero segur que es com una massa amorfa d'una superficie molt gran, i que un no sap on atacar.

A veure si faig fotos de NYC i les penjo pot ser divertit.

Jordi'o de los Santos Omar Shariff de la Manxa

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?