<$BlogRSDUrl$>

Thursday, May 06, 2004

perdo, perdo 

Hola familia,
Ja se que ahir em vaig oblidar d'escriure pero es que tenia pressa per anar al Bank. be, el tema ja esta arreglat i avui puc estar amb vosaltres. Us vaig preguntar sobre el Cinco de mayo i ningu ha picat. Be, doncs us explicare que es commemora la victoria de l'exercir mexicano sobre el frances a Puebla, l'any 1862. No es el dia de la independencia mexicana, aixo es el dia 16 de Septembre (1821). El que va succeir es que l'exercit frances havia envait Mexic pel Golf de Mexic, fins 'estat de Veracruz. Quan l'exercit frances marxava victorios cap a Mexico City, una milicia (d'aquestes que ara anomenen d'insurgents o terroristes) comandada pel General Zaragoza Seguin els va plantar cara i els va derrotar a Puebla.
Be fins aqui la part historica del blog d'avui, interessant no ?? Us sona a alguna cosa aquesta historia? A mi si, pero no entrarem en detalls.

No se si ho havia comentat per aqui pero ja tinc el bitllet per anar a NYC, avui m'han arribat les instruccions per arribar a l'apartament del meu amic. No sembla massa complicat, espero no perdre'm. Estic pensant en que els hi portare de regal, i tinc alguns dubtes, pero espero aclarir-los en els propers dies, perque tampoc puc esperar massa a comprar.
Aquestes setmanes que venen es presenten molt interessants al lab ja que tenim una data limit per a presentar un resum per el congres de Novembre, i es el 19 de Maig, que si no vaig errat es d'aqui a dos dimecres. Tot i el poc espai de temps, espero tenir mes o menys embastada alguna cosa.
Alguns us preguntareu, perque no explica mes coses del Canica aquest noi?? Er Canica es el Mazda turbo inyeccion que tinc en aquests moments aparcat al parquing de l'institut, va com una seda, penseu que l'aceleracio es de 0-100 Km/h en 3.5678 segons, el que vol dir que arribo a l'institut en menys de 2 minuts si poso el turbo. Parlem de les rodes que te aquesta voitura, pels entesos dire que son unes Michelin 215/16, son les que equipen el Ferrari del Schumi. Per tant no cal que patiu qui aqui el menda va quemando rueda com un quinqui de Bervidje, per les carreteres de LJ (La Jolla). Un dia us enviare una foto der Canica en accio perque podeu veure la cua de pols que deixo per aqui.
Avui hem tingut el dia de pregaria al'institut pero no he sentit que ningu demanes una pregaria per aquests iraquians que han aparegut a fotos tractats com a gossos callejeros. Suposo que es perque no els consideren POW (prisoners of war), aqui encara han sortit gent comentant quees clar al no ser presoners de guerra no se'ls hi pot garantir cap dret. De fet, es el mateix que esta passant amb la gent que tenen a Cuba, segons ells son combatents il.legals (una figura que s'han inventat) i per tant no tenen cap dret a ser jutjats per ningu, mes que res perque no existeix la instancia que els hauria de jutjar. Deu-n'hi do, no ???

per finalitzar us dire que avui fan l'episodi final de la serie Friends, i que el divendres comença Joui, la serie que continuara el Matt LeBlanc, suposo que sera molt divertit, a veure, avui excepcionalment durara 2 hores, o sigui que ja ens podem preparar!!!

Adeuu i força!!!!!

Jordi

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?