<$BlogRSDUrl$>

Monday, May 03, 2004

un altre cop dilluns 

El dilluns es durillo, pero que hi farem en tenim un cada set dies o sigui que no hi podem fer res. Be, ja n'hi ha prou d'obvietats. Aqui estem molt entretinguts amb les fotos aquestes que han sortit de presoners iraquians despullats i soldats americans fent gestos poc afectuosos. Us preguntareu que en pensa en Bill, be, encara no ho se perque el divendres l'home no havia reaccionat massa, pero ja ho veure avui. Un dels punts que en Bill va parlar el divendres era el fet d'ensenyar o no les fotos. Aqui hi ha molta gent que pensa que aquestes fotos l'unic que fan es posar la gent en contra la guerra i que per tant son contraries als interessos USA, quina gran rao. Jo crec que son fotos que s'han d'ensenyar perque aqui hi ha gent que encara es pensa que a Irak hi van anar a repartir caramels entre els musulmans. pel que fa al fet de si aixo posa la gent en contra la guerra, jo crec que la gent es prou intel.ligent, i que per tant si coses com aquestes fan que la gent canvii de pensament es que no ho tenien massa clar. En altres paraules, si un veu fotos de soldats americans maltractant nazis, la primera reaccio no es dir:"pero quina vergonya, que fan aquests soldats!!!", no, perque tothom te clar que aquella era una intervencio plenament justificada (tot i que despres va servir per impulsar l'economia americana), pero ara si, que un pensa, mira aquests que fan, deien que importaven la "democracia" i son iguals que el Saddam. Jo crec que aquestes coses passen a les guerres i que son gairebe inevitables, perque en circumstancies com aquestes no pots posar un control de qualitat en els processos que duen a terme els soldats i que tothom ho faci be, perque alli hi ha molla pressio, molt estres i coses que son incontrolables que acaben en situacions com les que s'han vist a les fotografies. Be fins aqui el meu pensament. Crec que es totalment intolerable, pero tambe crec que se'n fara una bola tan grossa com puguin ja que les cadenes lliberals americanes, vegi's:"The New York Times, CNN, CBS, The Washington Post,...(no FoxNews)" els hi interessa la historia i molt per tal de derrotar al George W. i crear un sentiment contra l'actual administracio. Be, no defenso l'altra banda ara, pero es que aqui es nota molt quan les diferents corrent d'opinio empenyen cap a una banda o cap a l'altra, ja m'enteneu no??
Fins aqui l'actualitat americana. Si voleu continuo amb les presentacions ed la gent del lab. Al lab som 6 postdocs (incloent-me a mi), hi ha la Teresa, la Kristin, la Jennifer, el Zhung-Fan i el David. Per tant podem dir que els nois son tots estrangers ja que jo soc catala, el david es australia, i el Zhung es taiwanes, en canvi les noies son americanes totes, casualitat?? No ho crec, pero no en conec les raons. No us explicare la vida de toa aquesta gent, pero dir-vos que son tots de molt bona pasta el que no es facil en un lab, pero tothom diu que el jefe te molta ma esquerra triant la gent que entra al lab, i puc constatar que es veritat.

Canviant de tema, la meva demanda de que el Barça perdes el partit no s'ha acomplert, pero que hi farem, com a minim el Gauuuuchuu va a tornar a fer de els seves, ja tenim equip. Ara a veure si podem quedar segons com a minim, qui ho hauria dit??

Be, fins dema, ah per cert, el deu aquest que invoquen sempre per aqui ha alliberat un hostatge america d'Irak (el Hammill aquest), sembla mentida que es pensin que es obra d'algu altre mes que no de la ferma voluntat d'aquest bon home de sobreviure i escapar-se dels seus captors, pero que hi farem.

Best Regards,

Jordi

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?