<$BlogRSDUrl$>

Friday, June 25, 2004

Bon cap de setmana 

Bon dia familia,
Ara feia uns dies que no escrivia mes que res perque no en tenia ganes pero tornem a la carrega!! Ahir em va arriba el llibre del Clinton a casa i sembla bastant gruixut. Tot i aixi tinc ganes de començar-lo com mes aviat millor, tot i que no ho fare fins que acabi un que estic llegint d'histories maritimes. Ahir vaig veure l'entrevista que van fer-li a la CNN. L'home semblava bastant trist i fosc, van estar parlant molta estona d'amics seus que s'havien suicidat i altres desgracies varies que li havien succeit a la vida. Els comentaris posteriors eren que s'havia vist un perfil del Clinton al que la gent no esta acostumada. Es va veure una persona trista i ressentida, pero al cap i a la fi les seves raon tindra. Jo em pregunto com es pot estar trist i ressentit si t'han pagat $20 milions de dolars per escriure un llibre sobre la teva vida?? Es ser una mica hipocrita anar pels llocs explicant les teves miseries quan hi ha gent molt i molt pitjor que aquest senyor i que no tenen ni un duro, pero deixem-ho estar, perque tot va mes o menys aixi.

Pel que fa al tema Vegas, ja he fet els reserves per a Las Vegas per quan vinguin els primers visitants de terres catalanes. L'hotel triat es un dels millors i mes luxosos hotels de la ciutat de Nevada (The Mirage, www.themirage.com). Nomes dir-vos que te mes de 1000 habitacions, o sigui que no es precisament una pensio de barri. Ja veurem com anira, d'entrada fara una calor que petara pero que hi farem.

Una altra cosa d'actualitat, avvui tenim l'estrena de la peli del Michael Moore, pels que no us soni es el que va fer la peli Bowling for Columbine on es parlava de la politica sobre armes que existeix en aquest pais. En aquesta peli es parla del que va fer i no va fer el George W abans, durant i despres dels atacs del 11 de Set. Sembla que no queda massa ben parat i tota la troop de FoxNews ja se l'han carregat a base de be. Espero anar-la a veure aquest cap de setmana, pot ser interessant,...


Jordi'oel quematina al mati

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?