<$BlogRSDUrl$>

Thursday, June 17, 2004

Poca resposta 

Tampoc cal que sigueu tant emotius pel que fa al terratremol, la veritat es que poca gent d'entre els que llegiu el blog s'ha immutat amb el tema. Aqui va sortir a les noticies del vespre i va servir perque fessim una mica de xerrada al lab amb la gent. Va ser una experiencia entretinguda.
A veure que us puc explicar avui. Aquesta setmana estic fent una mica de plans ja que aquest cap de setmana voldria anar a IKEA a veure si trobo coses que necessito per casa. Per aixo he estat mirant per la web de IKEA a San Diego i mirant una mica que necessito i que em puc comprar per l'apartament. La veritat es que el primer que m'he de figurar es com he d'arribar fins a la botiga. No crec que sigui massa complicat, pero aqui passa amb tot, abans de marxar de casa has de mirar el mapa per saber com arribar-hi perque no es masas evident un cop ets a l'autopista, pero vaja, sera facil.
Un altre tema es que no puc comprar coses massa grosses perque han de cabre al canica, i si trobo alguna cosa mes gran doncs ja empipare algu del lab dels que tenen un cotxe mes grosso perque m'ajudin amb el tema, pot ser divertit.

Aqui tenim el temps una mica atontat, perque tan aviat fa un sol que peta com esta nuvol. De fet ja fa dos dies que esta ennuvolat, pero en canvi el cap de setmana passat va fer un sol que tela marinera. Ja veurem.
Ah per cert, aquesta setmana vaig adquirir un aparell de musica que rivalitza amb qualsevol aparell que es pugui trobar a les cabines de Amnesia, Pacha o Cafe del Mar. Es un mica gran, pero peta que dona gust, aixi puc empipar una mica els veins, ja que fins ara no se n'havien donat compte de que hi havia algu per alla. Es un aparell d'aquests que hi pots posar multiples CDs i te radio, tambe. El fet es que ara puc escoltar musica o radio com deu mana!! L'aparell el vaig comprar a una noia india que el venia ja que marxa del pais aquest cap de setmana.

Be, si voleu saber mes coses ..continueu llegint aquest blog tant interessant!!

Jordi'o'de la parra'o'connor

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?