<$BlogRSDUrl$>

Thursday, June 10, 2004

tardant 

Be, si algu continua llegint aquest blog, que ho dubto, perque ultimament he estat una mica mandros, podra continuar assabentant-se de les meves peripecies per terres americanes.
Avui parlarem una mica del terratremol mediatic que ha provocat la mort de mister Reagan. Aqui a la feina tothom esta bastant enfadat, i jo tambe, amb el tractament que s'ha fet del tema a la tele. La questio es que sembla que el personantge aquest, pel sol fet d'haver-se mort, no sigui responsable de cap de les seves accions i fins i tot es celebren. En qualsevol cas, aqui a l'institut, com a bons patriotes que som, tenim la bandera a mig pal fins el divendres. Si no ho fessim, no se que podria passar, segurament vindria la poli i seria tot un espectacle. Igual ho prvem aquesta nit, seria molt divertit.
Val a dir que aqui a la feina la gent te els sentiments com dividits. Es a dir, no creuen que aquest senyor fos el millor dels presidents que hi ha hagut als USA, pero en canvi es mostren commoguts per totes les fanfarries i histories que s'estan fent, per a enterrar-lo. Es una complicat d'explicar, pero segur que us en feu una idea.
Parlant d'un altre tema, des que vaig dir que aqui no sortia el sol durant el mes de Juny, doncs be, hem tingut dos dies de sol bastant macos, i l'esperit torna a estar mes fort que mai, a veure si dura.
Ah, no ho he comentat pero el dissabte passat vam fer una barbacoa amb la gent del lab, i altres afegits d'altres laboratoris de per aqui al voltant. Va ser molt divertit, de fet, gent del lab, m'ha comentat que va ser el dia que ha vist el nostre jefe mes relaxat en els anys que fa que treballen al lab. La questio que em va sorprendre es que la BBQ aquesta comen├žava a les 2, i a les 5 nomes hii quedavem el no americans de la festa, va ser molt curios, pero en cap cas no va ser casualitat. Que vol dir?? Vol dir que el tema social de la gent d'aquestes terres esta a anys luny de nosaltres. Es relacionen, pero en tot cas, el temps just i necessari per a quedar be, ni mes ni menys. Els europeus i australians de la festa ens vam quedar per alla una estona mes i ens en vam riure de la situacio, pero es que era molt i molt evident.


Ale, familia, fins la propera, i salut a tothom


Jordi

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?