<$BlogRSDUrl$>

Thursday, July 01, 2004

Bon Juliol 

Bona tarda familia,
Be ja hem arribat al Juliol el que vol dir que vosaltres us esteu rostint i nosaltres encara no, pero ja comença a fer calor. Sembla mentida pero ha estat tot el Juny ennuvolat, i des d'ahir que fa uns dies preciosos, sembla mentida. A veure si aguanta. De fret, ahir a les noticies van dir que no havia plogut des de principis d'abril i que no esperaven que ho fes fins d'aqui a bastant mesos. Segurament fins el desembre o aixi. O sigui que ja ens podem preparar per mes focs aquesta tardor.
Em sembla que tenim el galliner una mica preocupat perque el to del blog a perdut una mica. Es que aixo sembla l'entorn del Barça, a la que un baixa la guardia i perd un parell de partits ja voleu canviar l'entrenador, fitxar un holandes,, o nacionalitzar el Saviola. El problema es que en aquests moments a vegades no se m'acut res interessant per explicar, i us explico una mica la meva vida, i es clar, el que vosaltres voleu es riure una mica, i no que us expliqui el meu rollo. Be, en qualasevol cas, com que soc jo qui escric fare el que em dongui la gana, que per aixo soc el master dels blogs.
Aquests dies tenim el personal un altre cop ficat en el tema iraqui perque ens esperavem aquest transfer el dimecres o sigui ahir, i resulta que el van fer per sorpresa el dilluns, quins poca vergonyes!! Les teles americanes tenen totes les seves figures desplaçades a les terres infidels i va i no els hi deixen ni retransmetre en direct el transfer que no estransfer perque no hi ha res a transferir pero vaja. Avui ha aparegut el pare de totes les batalles el Saddam entre els sadams (aqui ja es gairebe com un insult), se l'ha vist mes prim, que quan el van treure del forat on s'amagava, ell i no se quants milers de dolars. En qualsaevol cas els iraquis (o americans, ara no se qui son quins) el volen matar, per aixo han restaurat la pena de mort a la republica iraquiana (republica?, regne, cpa, estat america, encara no esta clar). Aqui el W ho te clar, vol acabar amb el senyor que volia matar el seu pare. e, cal dir que mig govern america feia negocis amb el saddam fa menys de vint anys, i segurament les empeses del W i el seu papi tambe, o sigui que la vida es injusta per uns i en canvi per altres es fantastica, si voleu saber mes sobre el tema veieu la peli Fahrenheit 9/11 on expliquen les relacions dels Bush i els BinLaden, a mes de dir que mes d'un 7% de l'economia americana pertany al Regne (ara si) de l'Arabia Saudi. No se fins a quin punt aquest numero es gran o petit. mes que res ho dic en comparacio a quin percentatge de l'economia catalana pertany a empreses espanyoles, o quin percentatge de l'economia europea pertany igualment a paissos arabs als USA o altres.
Canviant de tema i passant a coses mes serioses, d'aquelles que segurament no creuen l'Atlantic pero que aqui son noticia de primera plana, despres del fracas dels Lakers a la final de la NBA, doncs els tres senyors responsables d'un dels millors equips de basquet dels ultims anys, han decidit que aixo no va amb ells, i l'emtrenador Jackson, el Shaq i el Kobe han dit que ells foten el camp. No crec que sigui veritat, almenys en el cas del Kobe, on molts indicis apuntent a que esquedara, pero els altres dos esta mes clar que faran les maletes i aniran a fer peles lluny del Pacific, ja ho veurem, es una historia que cada dia te coses noves.
per a finalitzar m'agradaria parlar de tenis, tenis?? SI, si, tenis. Com alguns sabreu aquests ultims quinze dies hem tingut el Wimbledon, on des de fa un parell d'anys a la categoria femenina, teniem dues germanes que la picaven molt fort i es clar les altres els hi feia por la pilota i s'amagaven, i per tant les dues germanes acabaven guanyant-ho tot. Doncs, be, aixo s'ha acabat, tenim una gran jugadora que pot fer historia si no s'enamora de l'Enriquito Iglesias, del qual vam regalar un pel de la barba fa unes setmanes en aquestes mateixes pagines. La nova reina del tenis es la Sharapova (pronunciat sha-ra-POH-vuh). Aquesta noia no se si juga be, ara es bona, bona, bona. De fet es a les finals de Wimbledon, un es pregunta si es perque els jutges se la miren mes a ella que a la pilota, pero aixo es una altra historia. Ja veurem que passa el dissabte a la final. Tots hem d'animar a la Maria!!!!

Be, per avui us deixo, tinc un parell de suggerencies per als propers dies. Com que el dia mes glorios de l'any s'acosta (ja sabeu el 16 de Juliol, vam neixer la mama i jo) us proposo que pensem entre tots coses importants que han passat aquest dia durant la historia del mon mundial. Com a priemr detall penseu que aquest es el dia del naixement del M Indurain, el mes gran ciclista que han donat terres civilitzades (per aqui n'hi ha un que es diu Lance que el volen fer ser mes gran i tot, pero no crec que sigui possible). En qualsevol cas, aquest es un aconteixement que va passar un 16 de Juliol. N'anirem desvetllant d'altres, fins i tot relacionats amb el mon de l'espai!!!!!

Adeuu i fins la propera


Jordi'ole poulet'du le camembert

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?