<$BlogRSDUrl$>

Wednesday, July 28, 2004

Convencions!! 

Bon dia a tothom. ara feia un parell de dies que estava callat, no perque no tingui res a explicar, pero mes aviat perque estava recolectant informacio. Aquests dies tenim la convencio del partit democrata dels USA. Es fa a Boston, terra de conqueridors i de grans bebedors irlandesos. El partit democrata es el partit mes serio dels USA, es el que representa gairebe qualsevol partit politic catala, ja que els altres son mes o menys franquistes o encara pitjor. Aixo ho dic perque es veu que l'ex-conseller en cap, l'inefable Artur Mas es a la convencio prenent apunts de com es munta un espectacle de nassos en politica. Podriem dir que aquestes reunions son un mega concert amb moltes estrelles totes fent discursos politics que la gent sembla que els hi agradi i tot.

Aquests dies hem tingut un parell de discursos que han valgut la pena, en priemr lloc vam tenir el Bill, Clinton es clar, ens va expliocar el fantastic que era el pais quan ell era al Despatx Oral (ai Oval), perdoneu!!). Fora bromes, el discurs va estar be i molt entretingut. Ahir, vam tenir la senyora del John Kerry futurible primera dama dels USA, aquesta senyora que es diu Teresa Heinz (la dels Ketchup). Va parlar amb els cinc idiomes que parla, el que va demostrar que es una persona bastant o molt intel.ligent, i ens va explicar la seva vida, i altres coses molt i molt interessants. Entre d'altres va fer alguns comentaris bastant feministes que a mi em van agrdar molt pero que a algun sector de la tele americana li van sobrar.

Es curios aquests dies veure les dues tendencies a la tele americana, on es veu clarament que hi ha un grup de Tvs que van favor del Kerry i una altra on no el poden ni veure, es bastant diverit observar el contrast.

Be, dema vaig a LA a veure els meus amics de USC, em fa molta il.lusio i espero que el viatge siui tranquil, em puc trobar una mica de problema amb el transit, per aixo mateix he decidit que marxare el mes aviat que pugui, i aixi evitare una mica els embussos, us ho explicare el divendres. Fare un blog exclussiu sobre el meu viatge a la mega city!!

Jordimmmoimimm

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?