<$BlogRSDUrl$>

Thursday, July 15, 2004

Felicitats a tots!! 

Abans de res m'agradaria dir que ja tenim guanyador/a dels $200 per gastar a qualsevol casino a l'est del Pacific. De fet amb la resposta que s'ha donat avui s'hauria guanyat el concurs nomes amb un aconteixement. Aclareixo. la guanyadora (la mama) ha esbrinat que el 16 de Juliol es va fundar la priemra missio als USA concretament la de San Diego de Alcala, concretament el 1769, era la bomba que s'havia de descobrir i cal felicitar l'excel.lent tasca feta per l'equip de documentalistes d'aquest equip. Ole, ja tenim un xec que s'ha enviat per correu volant cap a terres catalanes.

En segon lloc vull felicitar a tothom que ha participat del concurs i a qui no hi hagi participat, ja que avui (de fet dema per a mi) es el meu cumple i estic molt content. Aqui tenim festa doble ja que tambe es el cumple d'una altra noia del lab i per tant la cosa sera divertida.

Avui es molt tard, de fet se m'ha fet tard perque hem sortit a dinar amb el david al mes glorios bar de burritos i tacos al nord de la frontera (o linea com diuen el mexicans). Evidentment, es Juanitas, bar entre bars, tacos entre tacos, visita obligada des de que el pare Serra (fundador de SD fa mes de 200 anys) va arribar a aquestes terres. A mes cal dir que hi hem anat amb descapotable, o sigui que us podeu imaginar els dos cientifics mes grans en 200 km a la rodona anant amb un flamant descapotable (preu de cost 0$, li van donar gratis, us podeu imaginar com es, pero) per tota l'autopista, ha estat fantastic.
Ara me'n vaig cap a casa i dema he de comprar bagels per la gent del lab ja que he de fer la xerrada o sigui que ja ens veurem (amb alguns mes aviat que amb altres!!))


Adeuuu i felicitats mama!!!! per partida doble


Jordisssssssssssssssss

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?