<$BlogRSDUrl$>

Thursday, July 08, 2004

Premis!! 

Be, avui tenim un blog matiner perque acabem de tenir novetats pel que fa al concurs que tenim en marxa. Hi ha un concursant (no direm noms fins al final de la competicio, i aixi la cosa es mes emocionant), que ha donat un parell de dades pel que fa al 16 de Juliol:

Naixement de l'explorador Amundsen ide la Ginger Rogers. Possiblement l'Amundsen (no es el de la canço dels Mecano no??) escoltava cançons de la Ginger menter estava a dins la seva tenda. Despres va ser un dia en que el fatxa mes famos de La Diagonal , el Samaranch, el van escollir president del COI. I finalment, una de les batalles mes famoses i alhora inutils (son totes les guerres poc utils?) com es la batalla de Navas de Tolosa es va esdevenir un 16 de Juliol. En aquesta batalla van lluitar els exercits cristians comandats pel rei Alfonso, contra les ordes musulmanes comandades per Al-Nasir. Cal dir que per la gent que s'esta convertint al islam i perque no ens perdem de vista, el 16 de Juliol del 1212 era el 15 de Safar del 609. En aquesta linea acabo de llegir una frase totalment hstorica: "a partir de esta fecha comenzó a decaer el poder de los musulmanes en al-Andalus, desde esta derrota, y no alcanzaron ya victorias sus banderas". Que vol dir aixo de las banderas, es fantastic!!!!!


Avui, ja que hi estic posat, comentarem que aqui el tema politic esta centrat en l'eleccio de John Edwards com a candidat a VP dels USA. El tal Edwards es un element bastant interessant, a nivell politic es bastant lliberal, dintre de lo que es pot ser en aquest pais, i era un advocat d'ofici que es multimilionari. Una de les qualitats mes curioses d'aquest personatge es que torna boges a les mares americanes. Aqui al lab totes les noies estan d'acord en que si l'Edwards els hi fes proposicions indecents deixarien els seus marits avui mateix per anar amb l'Edwards. Esperem que no es torni a repetir un tema Lewinski si aquesta parella guanyen al nostre idol GWB.


Be, el concurs continua, recordem que el premi es un vale per $200 a gastar a qualsevol casino del mon!! Podeu anar a Lloret si guanyeu, quin glamourrrrr!!
Fins la propera!!!

Jordi

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?