<$BlogRSDUrl$>

Thursday, August 26, 2004

Tornada a la normalitat 

Be, familia, acabo d'arribar de l'aeroport de deixar la mama, a veure si arriba sana i estalvia a BCN. Esperem que si. El que vol dir que la meva vida a SD retorna al que en aquests moments per a mi es la normalitat. De fet, aquestes darreres tres setmanes han estat molt entretingudes per aquestes terres, el meu apartament ha estat capgirat cinquanta vegades i ens ho hem passat molt be. Aquests propers dies anire anganxant mes fotos per la pagina web, o sigui que no deixeu de visitar el blog perque anire posant mes fotos.
Pel qe fa a l'actualitat americana us en puc donar molt poques noticies ja que pe a ser honest, no he tingut massa temps per a estar atent aquestes setmanetes, pero suposo que en els propers dies ja ens posarem al lloro de tot plegat. Nomes per a fer-vos algun avan├žament del que ens ve a sobre, la setmana que ve comen├ža la convencio dels republicans o sigui que a la tele tot sera una festa pro-Bush i la resta d'amics, no se si mirar-ho a ja directament tancar la tele o posar HBO.
Ara enganxare unes fotos que vam fer aquest cap de setmana al Zoo i que han quedat bastant be, es molt interessant la foto on hi surt el cul d'un os panda, ja em perdonareu pero es que la bestia dormia i no se la podia despertar perque poses el careto a la foto.

Ale, fins la propera

Jordi

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?