<$BlogRSDUrl$>

Wednesday, August 04, 2004

Vacances del mes d'Agost 

Benvolguts lectors/es del mes gran dels blogs entre els blogs. Jo ja havia comen´┐Żat el que es pot dir les vacances d'Agost pero semba que la febre bloguera i les ganes de tenir informacio del que passa a l'altra banda del mon son inacabables. Aquests dies he estat preparant mes o menys l'arribada a SD dels primers visitants als meus dominis, que per altra banda no son massa extensos que diguem. Pel lab el tema esta bastant lent tot plegat, ja que aqui tgot i que no tothom s'agafa les vacances a l'Agost, doncs una setmana aqui, un parell de dies per alla, i sembla mes o menys que e ritme ha baixat una mica des que som al mes d'Agost. Per la meva banda al agafar-me uns 15 dies, doncs tampoc he fet massa res que em requereixi haver de passar algun dia al lab els propers dies, perque vacances son vacances, el que vol dir que no passare pel lab, nomes hi anirem a fer la visita turistica de rigor, ja que es molt maco i cal veure'l.
No se si us haveu assabentat, suposo que si, pero la setmana passada va morir un dels mes grans cientifics que hi han hagut al segle XX, i no es perque treballes aqui, sino perque va ser n dels descobridors de la doble helix de DNA, Francis Crick. Aquest senyor juntament amb James Watson van ser els pioners en biologia molecular i han obert les portes a milion i milions d'aplicacions, des de la ciencia mes basica fins a problemes judicials o aliments modificats geneticament, etc, etc. Ahir es va fer un memorial aqui a l'institut on hi van parlar diferents persones que l'havien conegut o havien treballat amb ell. Va ser molt bonic i interessant, no va ser massa trist, per altra banda, el que es d'agrair en actes com aquest.

Altres coses de l'actualitatson la derrota del suposat Dream Team de basquet contra la seleccio italiana, ahir els comentaristes de la tele en feien broma, ja que no sabien ni pronunciar els noms dels italians, a veure com acaba el tema perque aqui tot i que no ho sembli s'agafen el tema dels jocs olimpics bastant en serio o sigui que opt ser interessant.

Be fins la propera nanos!!!


Jordi

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?