<$BlogRSDUrl$>

Tuesday, September 14, 2004

Coma anem?? 

bueno family,
Ara que tinc un moment escriure quatre ratlles perque no us sentiu aillats del mon exterior, el vostre guia per les civilitzacions perdudes de l'occident us donara un parell de consells perque no us perdeu en aquest maremagnum de perdicio.
Aquestes dues darreres setmanes han sigut una mica boges i no he tingut temps d'escriure perque he estat molt enfeinat. Que ha passat pels USA ultimament?? No massa res, si descomptem que la setmana passada vam "celebrar" els 1000 morts americanos a l'Iraq i que el dissabte va ser l'11 de Setembre. Podem dir que va ser una setmana bastant mogudeta a nivell politic. Per aqui sembla que el Kerry no te masses opcions de batre al W el que es normal si pensem que pensen el mateix en tot, o gairebe. A mes l'han matxacat amb una serie d''anuncis falsos pero que vulguis que no afecten. pel que fa al'11 de Setembre el divendres van fer un reportatge bastant, bastant interessant per recordar a tothom el que va passar aquell dia, i que val la pena de pensar-hi de tant en tant.
Pel que fa a la resta de temes, doncs us puc comentar que la paella esta seguint l seu curs natural i en aquests moments la tinc bastant apamada, el que pasa es que no vull dir res fins que la cosa no surti perfecte. A mes ara fa un parell de dies que he anat a buscar calamarcets i no n'hi havia, el que es un problema perque vol dir que haure de comprar gambes i son carilles. be ja veurem.
Ahir, com que va ser dilluns van estrenar una peli a HBO Latino i van fer Los Lunes al Sol, em va agradar molt i molt i molt. De fet em va fer pensar en certs moments de quan era petit, que voleu que us digui, no perque visques aquelles situacions, que no, pero em va fer pensar amb alguns dels veins que teniem al Ma├žana. La peli es molt trista, pero aalhora molt real de la situacio que a vegades es dona en el mon laboral. be si no l'heu vista, mireu-la perque val la pena i si ja l'heu vista, doncs torneu-hi perque per aqui a fora no hi ha massa res que valgui la pena.

Au

Ja ens veure, amb alguns abans que amb els altres pero tot val


Jordi

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?