<$BlogRSDUrl$>

Sunday, October 31, 2004

Halloween i altres 

Molt bones família, com anem. Bé aquí se'ns ha acabat el congrés de la Society for Neurscience 2004. Només dir-vos que em vaig cansar moltíssim, de fet em feia mal l'esquena i tot, i no us vull parlar dels peus perquè no me'ls sentia. Bé, el pòster va anar bastant bé, va venir força gent a preguntar, i va quedar molt bé. Aquesta setmana passada he aprofitat per anar a sopar amb la gent del meu antic lab que va venir a SD, i d'aquesta manera assabentar-me de totes les històries que han passat per allà. A més també ha servit per a conèixer antics membres del lab on estic ara, el que és bastant divertit. De fet el dimecres vàrem anar a sopar tots els que han passat pel lab on estic ara, o que en són part ara mateix. Evidentment no hi erem tots, però no va estar malament. Vam anar a sopar a un restaurant italià d'estil familiar, on porten molt i molt de menjar, de fet en porten massa, però això els hi agrada a la colla d'aquí.
A nivell extracurricular crec que val la pena que parlem del Ussama no?? (UBL li diuen aquí). De fet, l'UBL va fer la seva aparició a la tele americana i de tot el món el divendres i ho ha revolucionat una mica tot plegat, de fet ha tingut més ressò la seva aparició que el retorn del Clinton després de la seva operació a cor obert. A mi tot plegat em sembla com una peli d'aquestes americanes on el dolent és molt dolent al principi, i els americans al final acaben amb ell. Aquí no sabem com acabarà tot plegat, però diguem que el guió és digne de Hollywood. A més tenim les eleccions el dimarts i l'ambient està una mica escalfat. De fet ja diuen que no es sabrà el guanyador fins d'aquí a unes setmanes perquè el resultat serà molt apretat. Si voleu saber la meva opinió personal és que el Bush guanyarà fàcilment, crec que aquest dimecres ja sabrem que aquest personatge estarà a la Casa Blanca uns 4 anys més. Curiosament en un sopar que vam fer aquesta passada setmana on hi havien molts americans,algú va proposar que la resta del món hauria de poder votar en aquestes eleccions perquè també els afectava el tema, i molts dels americans van fer que sí amb el cap. Aquí el personal està una mica preocupat pel que us comentava abans de tenir el W 4 anys més, però ja se sap tothom té els líders que es mereix, més o menys. De fet, tenia pensat fer un diari de campanya, però amb el tema congressual i extres ha estat impossible, el que mirarem de fer és un diari post electoral, pot ser divertit!! De fet, els dies o setmanes postelectorals prometen ser bastant entretinguts, sobretot si guaanyés el Kerry, tot i que repeteixo, el feeling que tinc és el contrari.
Parlant d'un altre tema us comentaré que d'aquí a unes dues setmanes faré un viatge llampec a Portland, Oregon, per a veure´ns amb una gent que col·laborarem en un projecte bastant novedós. De fet us puc comentar que el tema tracta de peixos, amb els quals farem estudis genètics per a esbrinar factors implicats en la regulació del control de la ingesta de menjar. Per a entendre'ns buscarem gens desconeguts fins ara que poden estar relacionats amb la gana i/o anorèxia. Aquest és un projecte nou pel lab i el jefe va demanar que hi hauria d'haver algú que s'hi impliqués. Donada la situació actual del lab, on hi ha 3 persones marxant i 3 de noves, calia que ho agafés jo, i em fa il·lusió ja que és un tema amb el que no he treballat mai, i segur que aprendré un munt de coses que poden ser de molta utilitat. La reunió està planejada pel Novembre 15 que és dilluns, el que no sé és quants dies durarà, però no crec que siguin més de 2.

Bé, ja anirem parlant,,
Adéu


Jordi

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?