<$BlogRSDUrl$>

Tuesday, November 02, 2004

Pre-eleccions 

Bé, aquí estem a menys d'un dia de les eleccions que marcaran el destí d'aquest país els propers 4 anys, i que no és poc. Jo, de fet, estic una mica tip d'eleccions, recordem que en l'últim any n'hem tingut dues de bastant entretingudes per terres ibèriques. Aquí el tema el tenen una mica muntat de diferent manera. Ho dic perquè per exemple, les eleccions sempre són el primer dimarts després del primer dilluns de Novembre. Per exemple, el president és nomenat, no sé quin dilluns de Gener, ja ens n'enterarem, o sigui que tot està molt ben programat, no hi ha massa lloc a allò de que si no t'aprovo pressupostos cal que hi hagin eleccions i etc. La gent de la feina està bastant il·lusionada amb aquestes eleccions i tothom anirà a votar tot i que a Califòrnia, el tema ja està sabut com anirà, victòria del Kerry fàcil, en principi.
Tal i com vaig prometre demà aniré fent un diari tan acurat com pugui de la nit electoral on hi posaré tota la informació que pugui recollir amb la meva tele i els diferents canalss que tenim per aquí. Evidentment, els dos canals de referència són CNN i FoxNews, més que res perquè són tant contraris en to polític com en estil. Només us diré que a la FoxNews han passat entrevistes amb el Bush ahir, dues vegades i avui un altre cop, és massa tendenciós tot plegat, però fa riure. De fet la majoria d'analistes polítics de FoxNews són antics polítics republicans, és com si a alguna tele on fessin anàlisi política hi tinguessin l'Aznar parlant de política i diguessin que no afavoreixen a ningú. Per aquí la gent està bastant convençuda que demà ja sesabrà el president, jo també ho penso, crec que votarà molta més gent de la que es pensen i això pot fer una diferència, però ja es veurà, cal tenir en compte que la previsió meteorológica no és la millor per a estats que es presenten decisius com Ohio o Iowa. De fet, aquestes eleccions es decideixen a 4 o 5 estats on els resultats són molt igualats, vegi's Ohio, Florida, Pensilvània, Iowa i no massa més. El fet que tots aquests esats són a la costa est fa pensar que es pot saber qui guanyarà cap a les 8 o 9 de la costa oest, però chi lo sá??????
Jo per la meva banda miraré d'estar per aquí pels volts de les 5 de la tarda per a seguir-ho tot al peu del canó.
Parlant d'un altre tema, com ja us comentar d'aquí a un parell de setmanes vaig a Portland, Oregon, de fet avui acabo de saber que hi aniré dos dies, diuemenge i dilluns. Aquesta reunió és per a preparar una mica la logística de la col·laboració entre tots els laboratoris. Hi han 5 labs implicats, tres a Oregon i 2 al Salk, el que implica que els de Califòrnia hem d'organitzar una mica com el carai de peixets arribaran al nostre institut, i on els posarem, com els cuidarem, etc, etc Pels “aficionados”, el peix amb el que treballem s'anomena peix zebra o Danio rerio, aquest peix és bastant habitual als aquaris de les cases catalanes i mundials, perquè a part de ser un animal barat, és fàcil de cuidar. Per a nosaltres, a part d'aquestes dues característiques, ns va molt bé que la bèstia sigui transparent en la fase inicial de vida i a més que es reprodueix molt fàcilment i ràpida. Bé ja n'hi ha prou del ditxós peix, n'estic una mica fart ja que tinc com 15 articles per llegir de la bèstia aquesta, i encara no n'he llegit ni un.

Bé família, la propera que llegiu aquest blog, potser tindrem nou presi, o no, però el que és segur és que demà al vespres això serà més entretingut que la final de la NBA o de les sèries mundials de bèisbol, de les quals no us n'he parlat, però han estat molt entretingudes a veure si un dia d'aquests us parlo de la maledicció del Bambino i la resta ah i per cert el Pedro Martínez va tenir un paper bastant destacat en la victòria de “los medias rojas” com els diuen per aquí.


Jorge, jordy, jordis, ja no sé ni com em diuen per aquíOléeee

Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?