<$BlogRSDUrl$>

Friday, November 05, 2004

Viatge nadalenc 

Hola,
Aquí som el dijous a la nit i està fent fresqueta aquests vespres. Tot i que de dia és fantàstic. Sembla mentida, però el sol surt a les 6 del matí i per tant es fa fosc a les 5 de la tarda. No sé a mi em sembla una mica tonto, però podríem fer que les 6 del matí fossin les 8 del matí i així es faria fosc a les 7 de la tarda. Bé de qualsevol manera, les hores són les mateixes o sigui que també podríem dir, i perquè no comences el dia a les 4 del matí i marxes de la feina a les 4 de la tarda, bé és una possibilitat, no l'exploraré amb massa entusiasme però es pot considerar.
A veure, suposo que tots els afeccionats al blog ja deveu haver rebut el meu mail. Al final m'he decidit a venir a passar quinz dies per terres catalanes aquest Nadal. De fet el que es diu el dia de Nadal i tot la pesca el passaré aquí a SD, però arribo a BCN el dia 29 de Desembre a les 9.15 del matí si tot va segons l'horari establert (mai se sap9. La tornada cap a SD és el 11 de Gener també al matí, no sé ben bé a quina hora. Alguns us pregunatreu què m'ha fet decidir venir ja que més o menys havia decidit quedar-me per aquí. Bé, suposo que un es troba a faltar, ni que sigui una mica i m'ha agafat un rampell d'aquells que dius, mira saps què, total tampoc m'arruinaré!!

Parlant d'una altra cosa, aquí he començat la segona etapa Bush, i no ha canviat massa res, bé sí ara el nostre gran enemic és Iran, prepareu-vos, perquè si la cosa va una mica bé a Iraq, els morets d'Iran que vés per on estan fent una bomba atòmica (Israel ja en té, són els únics de la zona) ho tenen bastant cru. De fet en W ja ha dit que per ell no serà pas, l'únic problema que tenim és que de moment no tenim soldats per a enviar a enlloc que no sigui a Fallujah. I a més ara estem preparant un assalt final a la ciutat on s'amaga un dels més grans enemics de la democràcia a l'Orient Mitjà. Aquest assalt que pot començar d'aquí a un parell de dies segons les cadenes americanes pot ser bastant interessant perquè pot ser un punt d'inflexió per a l'ocupació d'Iraq, crec. De fet, per aquí es pregunten perquè els rebels iraquís volen lluitar si ja saben que perdran. És una pregunta una mica estúpida si t'ho mires bé, però què hi farem.

Auu,

Adeuuuuu


Jordi

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?