<$BlogRSDUrl$>

Thursday, December 16, 2004

Assumptes del més enllà 

Hola com anem nois i noies de terres catalanes, ja esteu preparats per a la vinguda del terror de La Jolla. Espero que no esteu passant massa fred per aquí. Per la costa oest dels USA està fent un “hivern” molt moderat i amb unes temperatures molt agradables, només hi va haver una setmaneta que va refrescar una mica, però ja va estar.

Per aquí tenim la situació d’irak molt tranquila, bé dit entre totes les cometes que hi podeu posar, de fet cada dia moren una mitjana de 2 soldats americans a Irak, osigui que no està malament.
Avui m’agradaria parlar de dos temes que no estan relacionats però que ho podrien estar si fessim una investigació exhaustiva. Un és el tema de fer pagar per entrar al nostre estimat temple catòlic de Girona (La Cate), i l’altra és l’assumpte aquest del xofer borratxo de les nenes de les Alzines. Com ja he avisat espero que no estiguin relacionats, però vés a saber. Potser el conductor estava tant trist i deprimit pel fet que les seves conduïdes (o conductades, ara no sé massa bé com dir-ho) havien de pagar per a fer-se perdonar els seus pecats de joventut que ho ha hagut de curar amb cigalons de Magno (serà Carlos I, tampoc domino aquest tema). Pel que fa al tema del xofer, només dir que és una graciosa coincidència el fet que conduís per a un lloc com les Alzines, deu ser que les altres escoles no tenen connexió amb St Peter o el patró dels beguts (qui deu ser, St Fermí) i per tant no poden fer controls preventius d’alcoholèmia als conductors.
En quant al tema de la cate, doncs que voleu que us digui, no s’ha de pagar per entrar a un museu o a qualsevol altre lloc d’aquest estil. A més com que cada cop hi ha menys infidels (ooppss) que van a missa, doncs ha de treure les peles d’algun lloc. Jo ho trobo normal. Em fa molta gràcia tota aquesta colla de representants de la societat gironina enquestats pel Punt (Nacho Cardona???????!!!! encara estic flipant), onla majoria diuen que no que no s’ha de pagar per anar a la Cate, però si la majoria no hi han entrat en 20 anys, i en canvi paguen 10 euros per anar a veure la segona part de Briget Jones i ho fan encantats, no, a més encara es compren unes crispetes per 3 euros. Vinga, home!!!

És que són dos episodis fantàstics de la vida catalana. Aquí a SD en tenim de semblants o pitjors, com el fet que un dels candidats a alcalde, que és la dona d’un famós surfista de Ocean Beach (Surf in USA) i que ha guanyat les eleccions, no la deixen ser alcaldessa per una sèrie de parides burocràtiques, és patètic. Ja us explicaré com acabo tot plegat.

Adéu i fins la propera, ahh i Visca el cigaló de Carlos I sobretot si has de portar en un autobús 50 nenes der Marehjme que només pensen com es poden fer monjes.


Ole Ronaldinhu Gaucho, el Jordi do Brazil.Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?