<$BlogRSDUrl$>

Thursday, December 23, 2004

Bon Nadal?? 

Hola família,
Segurament molts de vosaltres llegireu aquest text passat els dies de Nadal o fins i tot quan jo estigui per Girona, vés a saber. En qualsevol cas, i aprofitant que tinc la vostra atenció en aquestes línees de text més o menys bisetmanal, aprofito per a desitjar-vos un Bon Nadal, i espero que us ho passeu d'allò més bé. Cal dir que més de 1,000 soldats americans, l'assassí del Putxet i el conductor de l'autobús de les Alzines passaran el Nadal en un altre lloc del que els ha estat habitual en els últims anys, per tant cal felicitar-nos tots plegats. Tot i això l'imam aquest de Fuengirona (ai quin descuit Fuengirola, doncs aquest, no, aquest tot i que no li va ni li ve, el passarà a casa seva, segurament fuetejant a un grup de noies de la població, qui ho sap.
Avui m'agradaria parlar d'aquest element que tenim de Fuengirona. Val a dir per a començar que no cal confondre el continente con el contenido, però el fet que el jutge de torn hagi permès aquest element sortir de la pressó només tan aviat només vol dir una cosa, el sistema no funciona. Per entendre'ns, el jutges han d'aplicar la llei, i les proclames d'aquest element no només són masclistes, sinó de caire feixista i racista. Cal anar molt en compte amb aquestes sentències perquè marquen unes pautes que d'aquí a uns mesos o anys ens poden portar conseqüències importants, cal ser vigilants,...

Prou de sermó per avui, ja semblo el bisbe de Girona, no, nno us faré pagar per entrar a la pàgina web aaquesta, tot i que seria una idea interessant. Quan no tingui ingressos igual fem una col·lecta per a finançar la vida de l'escriptor fracassat de La Jolla.

Apa siau, ja ens veurem la setmana que ve, i que la força us acompanyi, fiiuuuuu!!

Jordi

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?