<$BlogRSDUrl$>

Wednesday, January 26, 2005

Preparant les eleccions 

Hola,
Aquí als USA aquesta setmana només parlem ddel mateixx, les eleccions a Iraq. Què passarà, etc, etc. Precisament avui han mort més de 30 marines de Camp Pendleton, la base que està al costat de SD i la gent no està per a massa bromes. És depriment que es morin tanta gent per una guerra estúpida en un país equivocat i per a motius amagats i que tothom sap, el petroli dels iraquians. Bé, ja veurem com acaba tot plegat aquest diumenge i a partir del diumenge endavant.
us preguntareu, què he estat fent aquests darrers dies, doncs, bé, entre baralla i baralla amb peixos, he estat fent liposomes. Us sonarà la paraulota, sobretot les noies que feu servir maquillatge.Molts d'aquests productes porten liposomes, en breu, són petites boletes de greix que porten a dins algun producte en concret. En el nostre cas, els hem fet al lab i és una cosa bastant senzilla de fer i interessant de conèixer. Ara hauré d'esperar uns quants dies per a veure l'efecte que esperem, ja us comentaré,...
Aquí el temps no és tan fred com a Catalunya, espero que estigueu ben abrigats i no patiu cap efecte de l'onada de fred siberià.
Qué més, qué més,... Pel que fa al tema de la cuina, doncs, aquests dies he fet patatas panaderas amb peix i m'ha anat molt bé, quin disfrute a més de preparar uns brownies amb mermelada de fruites de bosc fantastica.

Auu, fins la propera

Jordi

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?