<$BlogRSDUrl$>

Monday, February 07, 2005

Benvinguts al Casal!! 

Hola família,
Bé pels que no sabeu de què va tot plegat, us anuncio que el Casal dels Països Catalans de Califòrnia va ser creat ahir a la tarda a San Diego. Podeu veure la web a http://www.paisoscatalans.org/sandiego/, i les fotos són a la part de notícies i després seguiu el link de fotos. En aquests moments esteu llegint un missatge d'un membre de la junta directiva del casal aquest, o sigui que ja veieu, d'aquí a president de la Generalitat.
En concret, la trobada va anar bastant bé, la gent són bastant maca, tot i que teníem un element que va venir de LA que per mi que encara es pensa queel Franco està viu, però com ja he dit, la dona en qüestió viu a LA i degut a la seva edat no crec que la veiem massa cops més per aquí. A part del tema aquest, la resta va anar molt bé i ja hem planejat alguna activitat com la celebració de St Jordi o la Batalla d'Almança, a més d'organitzar la junta directiva de la que en formem part la meitat del casal, és que només som 12 i necessitàvem 6 membres de junta, o sigui que matemàtic.
A més del tema administratiu, doncs ahir vam menjar una paell valenciana, que estava bastant bé, no matava, però estava bé i vam escoltar un concert d'arpa ja que una de les memebres del casal és veneçolana i es veu quwe en aquell país l'instrument del pa´s és l'arpa, vés per on.
Ja us aniré explicant més coses de la trobada aquesta, però podeu seguir l'activitat des de la pàgina web. De moment la cosa va en serio, però amb aquestes coses ja se sap, igual d'aquí a un any la cosa està parada totalment i ningú es parla, ja ho veurem.

Au a reveure

Jordi, vocal de la junta directiva del Casal dels Països Catalans de Califòrnia,


Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?