<$BlogRSDUrl$>

Thursday, February 10, 2005

Esborancs 

Hola família,
després que tots us informessiu sobre el Casal dels Països Catalans de California, cal que si voleu us en feu membres, són només $20 per any, i segur que serviran per a finançar qualsevol bona obra d'aquest primerenc casal. O sigui que endavant, no us talleu i envieu els xecs.
parlant d'una altracosa, aquí el tema de l'esboranc del Carmel, no ha arribat evidentment, però a mi sí que m'ha arribat i crec que és una situació penosa i que cal solucionar-ho el més ràpid possible. En primer lloc el que caldria fer és donar una munt de pasta a tota la gent afectada, i quan dic un munt de pasta, vull dir que se'ls hi donin la meitat de les peles que s'han pagat a les empreses que fan l'obra, o més ben dit, com que a les empreses no se les deu haver pagat encara tot l'import de l'obra, doncs que no se'ls hi endarrareixin els pagaments 3 0 4 anys, i que les peles aquestes se'ls hi donguin a la penya el Carmel, o qui?? no sé, però que es solucioni el tema de la gent, ja. Un cop els veïns estiguin més o menys solucionats es passa a parlar de aquí es fa fora i les responsabilitats, però ara mateix cal tractar a aquella gent com si dels de Banda Aceh es tractés. Perquè un se sent tan trist després que una collade turistes occidentals i un piló d'indús i altri morin a l'altra punta del món, però no donem ni un duro per a una gent que s'han quedat sense casa per unes obres del metro??????

Bé, qué més,... No massa res, aquests dies a la tele americana estem dale i que dale amb Irak i les eleccions i tot el tema, però ja resulta pesattot plegat. Ah i la setmana passada vam tenir Super Bowl, qué dir-vos de la SuperBowl, doncs que és un seguit d'espais de propaganda barrejats amb troços de football, i que jo tenia la reunió del Casal sigui que m'ho vaig perdre, però cap problem,

Adeuuuu

Jordi

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?