<$BlogRSDUrl$>

Thursday, March 24, 2005

Bra Pitt, la Terri i el bàsquet 

Hola família com anem?? per aquí el temps no ens acompanya com seria d'esperar per aquestes latituds, però tampoc ens podem queixar ja que l'hivern ha estat molt suau, tot i que humidet.
Aquest missatge d'avui rondarà els tres temes que menciono al títol i que estan en boca de tots els americanitos aquestes setmanes. En primer lloc, comencem pel tema més local de tots. El nostre admiradíssim i guapíssim Brad Pitt que com ja sabeu s'està divorcian de la Rachel de Friends s'està buscant casa i com que no hi ha lloc més bonic que San Diego, ha decidit que es vol comparar una caseta de 18 milions de dòlars a Del Mar. ue què és Del Mar, bé és una població que es troba a 3 km de casa i que és bastant maca. No sé perquè Aquiles vol venir a Del Mar, però el que és segur és que ens hi trobarà a tots deonant-li la benvinguda. Us mantindré informats sobre aaquesta possibilitat ja que de moment no hi ha res segur, he parlat ambl'agent immoboiliari que porta tot el tema i no ens ha pogut dir res més, estarem a l'aguait.
Pel que fa al cas de la Terri Schiavo aquesta. Suposo que sabeu qui és, si no us enn faig cinc cèntims, la dona fa com uns quants anys que està en estat vegetatiu sense poder fer res, i el seau marit se li ha acudit la idea de desenxufar-li un tub que li dona menjar per a deixar-la morir. El tema és qu els pares de la noia no ho volen i s'ha armat un cristo de ca l'ample. La solucó, i ho dic molt en serio, és fer un testament i deixar escrit fil per ratlla què volsque facin amb tu si mai per mala sort et quedessis en aquest estat. Per tant, proposo que els notaris facin un paquet econòmic per a les famílies treballadores com nosaltres on en ofereixin paar a la vegada les escriptures del pis, el testament i el tema aquest de dir si vols que et tinguin amb tubus o no. Podríem fer un preu especial de 5 cèntims d'euro per paraula escrita. Crec que ho podríem preguntara la "pobra" associació de notaris catalans o gironins no en tinc ni idea, a veure què els hi sembla.
Per acabar, parlem del tema més trivial de tots, March Madness o en cristià la bogeria del Març. Què és això????? És la competició final de bàsquet universitari en la que hi participen els millors equips. La competició va començar la setmana passada i aquest cap de setmana es decidirà qui va a la Final Four. Aquesta competició és especial perquè la gent la segueix d'allò més, de fet al lab hem fet una porra i de moment jo encapçalo la classificació (la experiència és un grau). Avui tenim una sèrie de partits que poden definir qui guanyarà el concurs del lab, premi total $30, no està mal no??

Au a reveure i ja ens veurem,

Jordi

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?