<$BlogRSDUrl$>

Monday, March 28, 2005

U2 i altres 

Molt bona tarda,
Aquí a San Diego són les 15.00 del dilluns 28 de Març,i en un món ideal en aquests moments hauria d'estar fent cua al San Diego Sports Arena amb el Jordi Tardà i tota la penya que té entrades per concert inaugural de la gira mundial d'U2. Evidentment, aquest no és un món ideal (quina sorpresa!!), i per tant estic al lab operant rates i altres malifetes que no detallaré per a no ferir susceptibilitats. Com a mínim tenim 91X, que què és 91X, és la millor emissora que mai s'ha escoltat per una ràdio i que podeu escoltar per internet fàcilment. El tema és que em vaig oblidar de dir-vos que avui dilluns només han posat cançons de U2 tot el dia, a totes hores. De veritat, només poden cançons d'U2, totes diferents, versions, coses rares, el que ja es coneix, etc, etc, etc. A més estan regalant algunes entrades però cal ser un fanàtic d'U2 per a saber algunes coses de les que pregunten. Més detalls d'U2, ahir van fer un concert sorpresa a LA per allò d'ensajar el tema, segons han comentat gent que hi va ser va ser fantàstic, i en paraules textuals, després de veure'l els que no tinguin entrdes es poden sentir encara més rabiosos perquè val la pena els més de $$$$$ que val el ticket.
En un altre ordre de coses hi ha hagut avistaments de la banda i sobretot de Bono des de fa una setmana per tot San Diego, però principalment a La Jolla, evidentment. Els molt guapos segur que estan una casa de somni des d'on es veu l'oceà i on tot és fantàstic. Aquest matí s'ha vist el Bono passejant poels carrers de La Jolla demanant per una botiga on s'hi pogués comprar un bon pastís de formatge per a esmorçar, veritat, mentida, qui ho sap, en aquests moments tot són especulacions, el que sí és cert del tot és que avui i dimecres toquen a SD i la gran majoria de mortals no hi serem, quina llàstima!!!

Ja us explicaré més coses, igual han dit que fan un concert de propina als apartaments Archstone La Jolla, serà brutal si és veritat.

Jordi

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?