<$BlogRSDUrl$>

Sunday, April 10, 2005

Barca, papes i mes bestieses 

Abans de res comentar-vos que avui escric aquest blog des d'un ordinador maerica, per tant res d'accents i coses per l'estil, OK??

Aquest mati he anat al mitic bar Costa Brava de Pacific Beach, San Diego, CA a veure la derrota cule, que ens pot comlpicar la vida una miqueta, pero b'e d'aixo no en vul parlar perque per aixo tenim l'Sport i altres eines de propaganda pro-cule. El bar en questio es diu Costa Brava, pero l'amo es de Santander i te penjada una rojaigualda a dalt de tot d'una mega palmera que te al pati del restaurant, o sigui que ja us ho podeu imaginar. La cambrera de la que en aquests moments no me'n recordo del nom portava unes arrrecades mixtes catalano-mesetaries, eren unes coses que penjaven de les orelles amb la senyera i de la nostra bandera hi penjava un brau que l'havia tret de les caixes de Marques de caceres segons declaracions de la senyoreta, deu-n'hi do. En quant al menu ni me l'he mirat, pero hem fet unes tapes que no estaven malament si no fos pel preu. hem fet unes braves i uns calamars fregits molt bons, amb una mica de pa amb allioli, tot acompanyat per una Estrella (eren les 10 del mati cal recordar aquest detall). Aixo ha fet una mica de coixi per a poder suportar la primera mitja ora de la primera part on ens n'han fotut un parell, pero nosaltres com si no passes res, anar-li fotent a les tapes i l'Estrella. La segona part a estat mes dura amb tots els Zidanes iBeckhams del bar en estat d'extasi i els barcelonistes en un estat de semi xoc, pero que hi farem. El partit s'ha acabat i la penya se n'ha anat, nosaltres com que som uns pencaires doncs hem vingut a l'Institut perque cal que hi hagi gent que faci veure que s'hi fa alguna cosa, cal justificar els milions de dolar que ens donen les families riques americanes.
Pel que fa al sant pare, ja el tenim enterrat, ja era hora, n s'ha vist tenir una persona aixi durant mes de 4 dies, la veritat es que a mi no m'hi haurien vist alla dins a St Pere, quina pudor!!! L'incens hauria d'anar a base de be. En aquests moments estem esperant que en triin un altre, o mes ben dit que l'esperit sant els inspiri un nou papa que curiosament, ja avanco des d'aqui sera mes de l'opus que aquest que ja es dir. Em fa molta gracia aquesta onada de reverencies, com es pot fer sant aquest senyor, no dic que no fos un bon papa, pero es que seguint les seves directrius pel que fa al tema de preservatius, molts africans se n'han vist privats i ves a saber quants moren de SIDA i altres malalties de transmissio sexual. Per tant estic totalment en contra que es faci sant aquest bon home. A mes a mes pel que fa al tema de l'escandol dels acosaments sexuals sobretat als USA, el santissim va passar de tot, va passar tant que fins i tot un dels bisbes condemnats per aquests fets ha anat a Roma, quina vergonya. Be, n'hi ha que diuen aque ja ha fet 2 miracles i que per tant es a mig cami del santiberi, jo crec que les coses al seu lloc i que va fer coses bones, pero aixo no treu que hi ha errors bastant importants en la gestio de temes bastant greus que s'han de valorar en la justa mesura.

Au, adeu i fins la propera,

Jordi, me'n vaig directe a l'infern!!!!!!!

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?