<$BlogRSDUrl$>

Friday, April 01, 2005

Papallones 

Hola nois i noies que legiu religiosament aquest blog cada cop que es publica, un mai sap si és un cop per setmana, dos, o cap. És una sorpresa i així estem tots pendents. Aquesta setmana com ja sabeu ha estat una setmaneta marcada per la mort. Sí, sí, aquella senyora (perquè allò dolent sempre ho representen dones??)amb el ganxo. En primer lloc se'ns va morir la Terri, i aquest cap de setmana se'ns morirà el santíssim Pare superior, això si el seu jefe no el deixa romandre uns quants dies més per aquestes terres. Pel lab s'està proposant que la setmana que ve ens posem tots plegats el ubet a la boca, als USA pot ser l'accessori de moda aquest estiu, esteu atents a les notícies.
Avui m'agradaria parlar de la invasió que vam tenir ahir a SD per part de milions de papallones, i quan dic milions no exagero, n'hi havia per tot arreu. No n'hi havia tantes com per empipar, era més aviat bonic hi tot. Les papallones en qüestió eren les anomenades Painted ladies o senyores pintades, per a ser més específics eren les Vanessa cardui, i el que passa és que degut a la pluja que ha caigut aquest any n'hi ha moltes més del que és normal. Aquestes senyoretes de l'aire van de Mèxic cap a zones més verder com Oregon i estat de Washington, ambdòs a la zona nord-oest dels USA. Avui el tema ha baixat molt de nivell i només queden les més endarrerides, suposo que demà passarà el cotxe escombra i la cosa ja estarà, però va ser molt divertit veure totes aquelles bèsties durant tot el dijous.

Molt bé, aquest cap de setmana comença la temporada de bèisbol, com anyorem les tardes de bèisbol a Petco Park, esperem que aquest any els Padres ens facin disfrutar tant a més com l'any passat,... ja m'enteneu no???

Apa siau,

Jordi

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?