<$BlogRSDUrl$>

Thursday, October 20, 2005

De dimissions i altres 

Molt bona nit familia,
Aqui tenim la Wilma que ens esta fent gatzara per Cancun i per l'oest de la illa cubana, ultim refugi (o penultim) d'un ex-comunista convertit en malson per al mon actual, que si ens agrada el Castro que si no, que si empresona periodistes i l'economia cubana esta mes feta caldo que passada per la termimix. Be. avui no estava per parlar del tema Wilma, sino de les dimissions que es demana, presenten i s'han acceptat mes o menys ens aquestes darreres 24h.
En primer lloc tenim el nostre entranyable 'pezident' de la Generalitat, sembla que al Pasqual el tema de l'Estatut se li ha embolicat una mica, i ara a can CiU han dit que prou i se'l volen carregar, no dire mes, veure posts anteriors per a les meves prediccions sobre el que passara.
Segon, el Rajoy demana al ZP que plegui (vegi's punt anterior), ah i la frase genial de l'any es aixo ed que la figura de l'Ansar es multiplica per infinit, si no recordo malament el limit de tendir a l'infinit es zero (matematicament), per tan ja teniu la meva resposta, l'Ansar es un zero no a l'esquerra sino tot el contrari, amb totes les connotacions, no el volem ni veure ni en pintura.
Tercer i final, es la dimissio d'un senyor de can cule que era de la Fundacion Francisco Franco i es clar, avui en dia, en els temps de l'Estatut i altres diatribes mes o menys ideologiques no queda massa be fer-se amb aquestes companyies. Ara be, i fent honor al recentment desaparegut EHT, diguem que no es condemnable qui te un determinat tipus d'idees, per molt diaboliques que siguin, les idees son el que son i ningu pot ser condemnat per pensar d'una manera o altra. Per tant, a can cule tenim un altre cas d'acoso i derribo per part d'algunes faccions contra el Laporta, Ja veurem que passa.

Que passeu un bon cap de setmana familia.

J

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?