<$BlogRSDUrl$>

Tuesday, October 18, 2005

Estatut 

Estic escoltant en Basses aquest mati, i sento com resulta que els tres nuvis estan enfadats amb el president, perque els volia renovar el grupetto. A mes a mes resulta que n'hi alguns que es estan enfadats amb un i amb altres i altres i amb uns. A mes a mes surt el Puig (quin burro!!) que em fa el joc i diu allo que jo penso i es que CiU vol tornar a les poltrones que ja han tingut molt de temps (massa potser). Aqui acabo el tema estatut d'avui, mes comentaris en altres posts.

Avui estic una mica trist perque un periodista del que tots n'hauriem d'haver llegit tots o la majoria dels seus escrits es a punt de morir, suposo que ja ho sabeu pero Haro Tecglen esta en coma, i a mes a mes el seu blog s'ha converit en un vesper, consulteu http://www.eduardoharotecglen.net/blog/. El lloc conte tots els articles que va escriure, aixo es el millor perque els comentaris que s'hi posaven per part dels visitants eren patetics en el millor dels casos (tambe hi havia comentaris interessants,...).

Ai que sento una que te una feina de veritat, explicant que a Girona s'han inundat moltes coses, esperem que tot i aquests problemes, aquestes pluges ens permetin tenir bastants de bolets, i si no els anem a buscar a Franca o a Cuenca que ja es el que fem normalment.

Finalment, ai, ai, ai kukuku, ko, ko, ko piu,..., piu,... m'acaba d'agafar un atac de grip aviar, piu, piu,... m'agradaria saber qui esta atiant el foc de la grip avicola, aviar, dels ocells, ... hauriem de fer una investigacio i veure a qui li interessa dir que estem davant d'una PANDEMIA, quina poooooooooorrrrrr, ko, ko, ko, piu, piu,... els de les vacunes es faran d'or,... Au a cuidar-vos, i ja sabeu si teniu mal estar i en comptes de parlar comenceu a fer piu, piu, ko, ko es que teniu la famosa grip.

Au revoire,

J

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments:
ei aquest es el primer comentari, aquest blog es collonut, ai que sento en gaspi a CR, quina por
 
Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?