<$BlogRSDUrl$>

Saturday, October 15, 2005

Fotos i una de nazis 

Familia, ja he penjat les fotos de la casa on molt probablement anire despres de Nada (l http://www.flickr.com/photos/92297394@N00/), aquest link us hi hauria de portar. Espero que us agradin, no es una mansio, pero no esta mal, a mes a mes es a 100m de la platja, el que es tot un alicient.

Acabo de llegir que tenim un nazi vivint a la Costa Brava (llegiu aqui l'article http://news.yahoo.com/s/nm/20051015/wl_nm/crime_nazi_spain_dc), es veu que es un que torturava i injectava presos al camp austriac de Mauthausen. L'home en questio te uns 91 anys, i algu li ha fet transferencies d'uns 300.000 euros per a que sobrevisques. Jo m'estava preguntant, de que en fara un home de 91 anys de 50 milions de peles, pero es clar, jo que se, si mai he tingut 50 milions de peles, suposo que quan un te 90 anys esta tot el dia gastant, anat amunt i avall, comprant-se cotxes cada dos per tres i llencant peles a tort i a dret.

L'altre dia vam tenir un dinar molt entretingut a la UCSD, amb estudiants i professors interessats en la cultura catalana, va ser una bona oportunitat per a coneixer gent interessada amb el catala, i/o coses relacionades amb Catalunya. La veritat es que es fa extrany, que un estant tan lluny de casa es pugui trobar al costat de la feina amb unes 7-8 persones d'origen catala o amb interes per la nostra cultura, es xocant.

Adeuu i fins la propera

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?