<$BlogRSDUrl$>

Wednesday, October 26, 2005

Gel i altres 

Hola family,
Aquesta es la segona vegada que intento fer aquest post, he tingut un problemilla amb la xarxa que robo d'agu, no se qui, pero cal estar-li molt agrait.
Avui volia parlar del gel que els habitants de Florida van a comprar, si us imagineu un desastre natural, diguem per imaginar, que Torroella o St Narcis queda aillat de la resta de Catalunya, penseu que el primer que farieu es anar a comprar gel a la gasolinera??? Es raro, no ?? Doncs aixo es una de les coses que ens diferencien a nosaltres (si, encara em considero un dels nostres) d'ells, segurament te tot el sentit del mon, pero no veig a les masses gironines envaint la gasolinera de la placa d'Europa durant una emergencia a nose que donguin whisky i/o vodka de gratis.
Ara parlem d'una noticia que acabo de veure al diari, i es aixo dels impostos als SUV o 4x4, tal i com se'ls coneix per terres iberiques, a mi personalment em sembla be i crec que si es vol tenir un cotxe que contamina i gasta cal pagar un plus, ara be aquesty plus tambe l'han de pagar altres individus o empreses que contaminen. Parlant de contaminacio,, no se si per aqui us n'haveu donat compte pero sembla que hi ha una tornada de l'energia nuclear, avui he sentit que a Finlandia s'esta construint la primera central en no se quants anys, i aqui als USA hi ha bastanta gent que diu l'energia nuclear es part del futur ja que ens estalviaria dependre tant del petroli arab, a mi no em fa massa gracia tenir centrals a prop i aqui a SD en tenim una a menys de 100 km, pero pot ser es una posssibilat que cal contemplar, no se, suposo que es un tema complicat de discutir, ningu vol tenir residus nuclears a prop, ni una central d'aquestes massa a prop no??

Au fins dema i a continuar disfrutant de les obres de teatre del dinho, quina caiguda!!!!!!


Jordi

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?