<$BlogRSDUrl$>

Monday, October 24, 2005

Juanito 

Ara estava llegint un article on s'explicava que un club de tenis taula de Ceuta va anar a jugar a no se on, i es van sentir ofesos perque els hi van posar una bandera espanola a la sala on jugaven. Personalment, no he acabat d'entendre massa la noticia, pero m'ha servit per saber que la figura del tenis taula espanyol es un tal He Zhiwen, i que li diuen Juanito. Perque al territori iberic que agrupa tantes 'nacionalitats' nostrades i amb historia sempre canviem el nom de personatges i els hi posem noms que ens son familiars?? Recordem casos com Bernardos, Simonets, i en podriem dir molts d'altres. No ho se, una resposta podria tenir-la un amic meu que es diu Xiangmin, el pobre sempre m'ha dit que loi digui Xu, perque? Be, l'altre dia en una festa al Salk, i despres d'un parell de cerveses li vaig preguntar perque es feia dir Xu, si no s'ho deia, i em va respondre que li havia passat que quan deia a algu com es deia en veritat, es trobava que aquelles persones no li parlaven mes perque no sabien com dirigir-se-li, curios, ehh?? , i per tant un dia va decidir que es faria dir Xu, perque aixi no hi hauria problemes de pronuncia ni malesentesos, i que aixi ho feia des de feia anys. us imagineu que haguessim de canviar els noms de tots els que tenen noms complicats simplement perque ens resulta mes o menys facil de recordar-los o pronunciar-los, crec que es un acte una mica egoista, pero tothom que faci el que li dongui la gana.

Ara al tema que deiem ahir, semblances Messi-DAM: cap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Perque els diaris sempre s'inventen coses com aquestes? Nomes volen emplenar pagines de tonteries sublims i inutils.

Per cert, l'ultim rumor que ha arribat fins a SoCal sobre el Barca es que han sortit a oposicio places per protector del soci republica-catalano-pur-cruyffista-laportista-carod-rovirista-empordanes. Aquest es l'anunci que van posar a Noticiero de Tijuana:

Se Busca. Republicano o anarquista catalan , perseguido por Franco en los anyos cuarenta y cincuenta, si puede ser. Debe hablar catalan nivel C, i brasilenyo nivel Z. Prueba de memoristica consistira en preguntas sobre el nuevo Estatut catalan propuesto en Cortes Catalanas. Por favor, interesados dirijanse a la penya del Barsa mas cercana a su localidad. Franquistas y/o etarras retirados en iberoamerica abstengase ( no foteu mes, en Jan esta molt emprenyat).


Aixo es veritat, ho vaig retallar ahir del Noticiero a TJ, ens hi petavem.


Au, a veure si aquests rumors els veig a l'Sport o EMD, doneu-me una mica de fogueig carai,


Jordi, el assote

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments:
Es molt bó aixó del anunci, jo de tu, l' scanejaria i l`enviaria a n' en Bassas o al Puyal, ó algu similar.
Animat, vinga va.
 
Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?