<$BlogRSDUrl$>

Thursday, October 13, 2005

Katrina catalana? 

A veure, fa uns quinze dies o un mes vam tenir als USA el Katrina i la Rita, i tot sigui dit per endavant va ser una desastre i encara ho es, de fet pot ser una de les raon per les que els republicans poden perdre molts vots a les eleccions del congres de l'any que ve. Tenia cap culpa W en tot el tema, segons la meva opinio bastant poca, no era la seva competencia ni la seva feina dir a a la gent que fotes el camp, etc, etc, etc. Quin es el problema, que la Guardia Nacional, que es una de les forces que havien de respondre primer no ho van poder fer, perque principalment es troben a Iraq, per tant poc es va poder fer en els moments inicials, a posteriori, la cosa ja va ser diferent i ara podria ser molt llarg parlar-ne. Es la culpa del ZP que hagin mort 4 persones a Girona, crec que a ningu se li acut semblan bajanada, pero aixo es el que van aprofitar molts mitjans de comunicacio europeus i americans per a criticar al denostat W. La culps dels morts de Girona no se de qui es, segurament d'ells mateixos per a no estar al tanto de les noticies, avui en dia no es pot sortir de casa sense saber que esta passant al mon, o et pot costar la vida. Jo abans de marxar de casa, sempre miro les noticies, ja sigui per internet o a la TV, i recomano a tothom el que llegeixi aquestes linees que faci el mateix, no costa massa diners i et pot salvar la vida.

Parlant de coses critiques per a la vida d'avui en dia, he vist que ja tenim un nou guanyador de OT, es un tal Sergio, jo no l'he sentit (ara escolto l'Antonio Flores, gracies Isolda per baixar-te'l!!!!), pero ja 'imagino quin estil te, ideal per a viatges a Las Vegas en un Volvo. A mi el que em sap greu es que la tia aquesta de les Canaries no guanyes, la putada es que no es va poder votar per la tia aquesta (Iadira o algo aixi), si ho hagues sabut jo l'hagues votada tot i que no en se res de la mona en questio.

Parlant de coses mes serioses,...no mes val que no, ja us vaig dir que van sortir els nous video iPods, son una passada, no en necessito cap, pero me'n compraria un ara mateix, son una cucada, a mes dels nous iMacsm ideals per a casa, nomes valen $1100 al bookstore de UCSD. Cal estar al tanto perque la setmana que ve surten nous Powerbooks (els platejats) i nous dels grans (Powermacs), ja us informare, pero la comunitat esta bastant exitada (veure www.macrumors.com).

Pel que fa al Barca, avui vull comencar una seccio de rumors blaugranes, on podem especular del que passara o esta passant a can Barca (veritat o mentida, tot si val).
Per comemcar, una de les coses que s'han sentit a dir per can varca es que el successor del Riky (Rijkaard) es el Maradona, es veu que ara amb el tema delMessi, ens estem fixant amb qui pot portar mes be al nano aquest, i s'ha decidit en les zones altes de la directiva que DAM es el millor per a encaminar-lo pel cami de l'estrellat mundial. Un altre dels rumors que esta agafant mota forca les ultimes hores es que el que passa l'erscombra a la porta 105, palco 4B era supporter de'n Macia, ique durant la Guerra Civil va ajudar a eliminar uns quants elements no-desijats de les parroquies de Vic i Manlleu. En Nunez ha demanat que s'esclareiin aquests episodis, perque sino el Barca deixara de ser mes que un club, i sera LA CASA DELS HORRORS.

Au vinga, ja podeu veure que avui estic animat, ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh


FIns la propera

Jordi


Ah, per cert, el contracte vitalici del Rona;dinho, el vull per a mi, aixi no fotaria ni brot durant els propers 10 anys i cobraria 100 milion déuros o els que sigui (GRRRRRAN ERROR Laporta).

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?