<$BlogRSDUrl$>

Wednesday, October 19, 2005

Saddam 

Bon dia,
Ahir va comencar el judici al Saddam, personalment no n'he vist res, ni en veure res de res, es avorrit i penos. De fet, com algu deia ahir en algun lloc, ara no ho se on, estan jutjant un tiu que va matar a molta gent, el que passa es que ho feia amb les "nostres" armes, per tant, que voleu que us digui, tot una mica penos.

Tema crisi aviar. El mes sensat que un pot fer avui en dia es comprar dos coses:

Accions de Roche: empresa que fabrica l'antiviral famos (tamiflu)
Mascares per a nos resultar encomanats.

Que pot passar aqui?? De moment no hi ha problema, el virus no afecta a humans, de moment. Si muta, o sigui si canvia una miqueta i adopta la capacitat d'infectar els humans, com el virus de la grip de cada any, llavors l'hem cagada. Piu, piu,..., piu,.. es la venjanca que haurem de pagar les societats occcidentals per permetre que societats super poblades com les orientals no s'hagin enriquit tant com ho hem fet nosaltres i hagin de dormir a cases tan pobres on els humans i els animals dormen a la mateixa habitacio, fomentant l'aparicio d'aquestes malalties. Aixo no es tot, com un es mor d'aquesta malaltia, doncs be, per a ments susceptibles passeu al proper paragraf. Els pulmons s'inflamen rapidament i un mor afegat, una mort poc plaentera, cal dir-ho.

Mes coses,...ah si, ara recordo que teniem aquell apartat de rumors sobre el nostre estimat equip cule. A veure culerada, l'ultim rumor que s'ha escampat des de terres conquerides pels almogavers es que el barsa esta interessat en un jugador grec del Panatinaikos, es un tal Kosakaridis, i diuen que el canviarem per l'Eto'o, i un parell de jugadors del filial, perque diguin que els fitxatges del Barsa els pot fer la portera del Nune, a veure qui venia a venir aquest intercanvi Kosakaridis (es el Messi grec, en diuen)-Eto'o i canvi. Ja veurem que passa, cal estar al tanto, mai se sap, a mes ara per Nadal s'obre el mercat d'hivern, recordeu us ho he dit jo primer, ...

Ale,

Ens escoltem per les ones telematiques,

Jordinos, l'oracle de Delphos i de la Travessera de les Corts

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?