<$BlogRSDUrl$>

Tuesday, October 11, 2005

Tornada en actiu 

Aquest blog torna a estar actiu!!!!

No es una casualitat que avuihagi llegit un article sobre el llibre de l'Arcadi Espada on s'hi recopilen els seus articles del 2004. No es que tingui cap pretensio d'escriptor, nomes faltaria, pero he pensat que igual en podem fer una cosa util d'aquest blog. A mes a mes ara tenim un iBook amb el que puc treballar les estones mortes, o sigui que espero aprofitar temps morts per a portar-vos als vostres escriptoris una visio del mon, dels USA, de Catalunya, amb una perspectiva diferent de la que rebeu habitualment des de la "nostra" TV-3 i altres mass-media iberiques, borboniques i jabugues.

Hauriem de comencar per el tema de l'Estatut, pero com esta tan debatut i parlat en passarem. Si voleu saber-ne la meva opinio, i el que en penso , amb una visio purament americana de la questio, llegiu a continuacio, si no passeu un paragraf cap avall. El tema de l'Estatut es i sera una eina que ens faltava als catalans per a poder dura terme les nostres aspiracions nacionals (un altre cop aquesta paraula). Ara be, no cal oblidar que hi ha altra gent amb aspiracions tambe i ho faran servir per a llur conveniencia, es a dir, crec que tan el PP com sectors SOE utilitzaran el E per a destruir/carregar-se el govern que tenim ara, amb la casualitat que a CiU tambe li va be ja que aixi podran tornar a la Gene i pactar amb els seus coleguis de Madrid. Ja se que sembla una idea una mica rara, pero temps al temps.

Be, dema es dia de la patria espanyola i dia de les ameriques. Aqui no ho hem celebrat massa, be aquest passat cap de setmana ha estat Columbus Weekend, que en altres paraules, es el dia del CC (Cristofol/Cristobal/altres variants llatines ; Colon/Colom/ et al). No ha passat res de destacat pel que fa a l'ambient america, encara esta cuejant el tema Katrina/Rita, i n'hi ha per a temps, perque es un tema ideal per a carregar-se el senyor Bush (es un dels passatemps dels mass-media americans).

Au, fins despres, ja anirem parlant de temes

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>

links to this post
Comments: Post a Comment

This page is powered by Blogger. Isn't yours?